Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierpakket | 12 streekbieren Zuid-Holland

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierpakket: 12 streekbieren Zuid-Holland

In dit bierpakket vind je 12 streekbieren uit Zuid-Holland. In dit bierpakket vind je geen grote biermerken, maar lokaal en exclusief bier uit Zuid-Holland.

Het pakket bestaat uit 11 flessen

bierpakket 12 streekbieren Zuid-Holland
Voorschotens Blond uitgeschonken
Brouwerij Trots IPA flesje
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  11 flessen

 • Soorten bier

  India Pale Ale, Weizen, Wit, Tripel, Ale, Saison, Amber, Blond, Dubbel

 • Extra's

  Biervaneigenbodem opener met magneet

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Er zijn op dit moment geen winkels bekend die dit bierpakket verkopen.

Bekijk andere bierpakketten

Bierpakket met 12 speciaalbieren uit Zuid-Holland. Dit is een selectie van de beste lokale speciaalbieren uit provincie Zuid-Holland. In dit pakket vind je geen grote bekende merken maar lokale en exclusieve bieren. Deze streekbieren zijn gebrouwen in kleinere speciaalbierbrouwerijen uit de provincie. Bij dit bierpakket ontvang je ook uitleg over hoe je de verschillende bieren het beste kunt drinken.

Over de merken in dit bierpakket

Brouwerij Trots IPA (Trots Bier Rotterdam)
Dit speciaalbier van Brouwerij Trots is een echte dorstlesser vanwege de bitterheid. Het bier is bovengistend en heeft kenmerken van een klassieke IPA. 

Delftse Brouwers Weizen (Delftse Brouwers)
Delftse Brouwers Weizen is een bier dat zacht van smaak is en het bevat fruitige tonen. Deze Weizen uit Delft is fris van smaak. 

Eiber Achter de Duinen (EIBER Bier)
Achter de Duinen is een American Wheat Ale. Anders dan de bekende Duitse hefeweizen, is dit bier fruitig en hoppig. Het traditionele witbier is met tarwe gebrouwen en kan daardoor soms een wat weeïge smaak krijgen, aldus brouwer Jasper van den Burg. Door verschillende hopsoorten toe te voegen aan het brouwsel krijgt dit bier juist een meer stevige en fruitige smaak. De hoppen geven Achter De Duinen een lichte bitterheid en aroma’s van citrus en tropisch fruit.

Goudsche Leeuw Black Bitter (Stadsbrouwerij de Goudsche Leeuw)
Black Bitter is een zwarte IPA die zich kenmerkt door een volle, kruidige smaak. Het bier bevat typische aroma's van chocolade, caramel en koffie. 

Klein Duimpje Blauwe Tram (Brouwerij Klein Duimpje)
De Blauwe Tram is een heerlijke Tripel, niet al te kruidig. Het bier is ietsje zoet met een aangename bittere afdronk.

Molen Op & Top (Brouwerij De Molen)
Op & Top heeft een bittere smaak waarbij de smaak van citrus een duidelijke rol speelt. Smaakindicatie: Moutig, kruiden, en citrusvruchten. 

Parel van Delft (Brouwerij De Koperen Kat)
Parel van Delft is een frisse Saison, gebrouwen in brouwerij De Koperen Kat in Delft. Dit echt Delfts Vermeerbier is in samenwerking met een groot deel van de Delftse horeca tot stand gekomen. Het bier is fruitig van smaak met een licht zuurtje.

Quispel Witbier (Brouwerij Quispel)
Quispel witbier is fris, licht bitter, een beetje citrus en met een hoppig karakter. Het heeft in de smaak een vleugje citroen verwerkt zodat het bier een frisse smaak krijgt. Dit witbier met Rotterdams recept wordt gebrouwen in Gent. 

Schapenkopje Amber (Stichting Stadsbrouwerij Dordrecht)
Schapenkopje Amber heeft een zoete en bittere smaak. Het speciaalbier is gebrouwen met een fraaie combinatie van mout- en hopsoorten. 

Voorschotens Blond (Brouwerij Voorschoten)
Voorschotens Blond is een heerlijk fris blond bier met 4 mouten, single hop (pacific jade, Nieuw-Zeeland) en toevoeging van citroenschil en jeneverbes. Dit speciaalbier uit Voorschoten drink je bij voorkeur tussen de zes en negen graden Celsius.

Vulcaan Mammoet (Vlaardingse Bierbrouwerij)
Mammoet is een dubbel bier maar dan anders. Kaneel, korianderzaad, zoethout, steranijs en sinaasappel zijn de ingrediënten die de Mammoet laat smaken naar… Mammoet. Het bier heeft een volle roodbruine kleur en door de Cascade en Saaz hop heeft het bier een bitterheid van 26IBU.

Cookie instellingen