Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierpakket met lentebieren

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierpakket met lentebieren

In dit bierpakket van Beerwulf vind je allemaal verschillende Lentebieren. Deze 12 lentetoppers zijn geselecteerd om de eerste zonnestralen te verwelkomen.

Het pakket bestaat uit 12 flessen

Lentebieren bierpakket
Mort Subite Blond Lambic
Lentebierpakket Beerwulf
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  12 flessen

 • Soorten bier

  Blond, India Pale Ale, Wit, Lambiek, Bock

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Bierpakket met lentebieren kopen

€ 33,99

Bij de lente hoort ook een bierpakket met echte Lentebieren. Beerwulf heeft 12 lentetoppers speciaal geselecteerd om de eerste zonnestralen te verwelkomen. In dit bierpakket vind je verfrissende blond bieren, lentebieren, witbieren en ook verschillende IPA's waar je lekker in het zonnetje van kunt genieten. 

Over de merken in dit bierpakket

Affligem Blond (Bierbrouwerij Affligem)
Affligem Blond heeft een prikkelende licht bittere smaak. De citrus en tropisch fruit tonen, gevolgd door een moutige zachtheid en een hoppig karakter, maken Affligem Blond tot een prachtig zacht bier met een licht bittere afdronk.

Belle-Fleur (Brouwerij De Dochter van de Korenaar)
Belle-Fleur is een fris, hoppig en dorstlessend bier met cirtus en bloemige smaken. Een aromatisch en bitter bier met een rijke geur en smaak van verse hop. Zeer toegankelijk en smakelijk, heerlijk op een zonnig terras.

Jopen Hop Zij Met Ons (Jopen Bier)
Hop zij met ons van Jopen is een uitgesproken glutenvrije IPA. Deze variant is gebrouwen met Mosaic hop en heeft een uitgesproken mix van tropical en citrusfruit hoparoma’s. De bitterheid is zoals je van een IPA mag verwachten, erg stevig. Dit bier van Jopen was de eerste glutenvrije India Pale Ale van Nederland.

Kasteel blond (Brouwerij Van Honsebrouck N.V.)
Kasteel Blond heeft een frisse en een licht zoetige smaak. Kasteel Blond is mooi in evenwicht, met aroma’s van mout, aangevuld met fruitige toetsen afkomstig van de gist. De smaak is lichtzoet in de aanzet, aangevuld met fruitigheid en hopbitter. Zacht in de afdronk.

Kona Hanalei Island IPA (Kona Brewing)
Kona Hanalei Island IPA is een India Pale Ale met een zoet, tropisch aroma. De smaak is zoet en tropisch met tinten van mout en karamel.

La Trappe Witte Trappist (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Witte Trappist heeft een droge en licht zurige smaak.  Lichtblond, troebel en met een stevige, vaste schuimkraag. Zacht moutig, licht zurig en prikkelend door het koolzuurgehalte. Een doordrinkbare, frisse dorstlesser.

Lagunitas DayTime IPA (Lagunitas Brewing Company)
De smaak van deze DayTime IPA is fris, kruidig en hoppig. Met het  alcoholpercentage van 4% is het een goed doordrinkbare, lichte IPA. In het aroma van de zeer licht gekleurde session IPA ruik je de hoppen goed. De perfecte IPA voor op het terras. 

Maisel & Friends IPA (Brauerei Gebr. Maisel)
Dit speciaalbier is fruitig, bloemig, hoppig & bitter. Dit zijn echte kenmerken van een IPA. Dit bier is het best te drinken uit een pint of een vaasje. 

Mort Subite Blond Lambic (Bierbrouwerij Mort Subite)
Blond Lambic is een lambiek met een zoet aroma met tonen van banaan. De smaak doet denken aan karamel.

Texels Springtij (Texelse Bierbrouwerij)
Zacht en volle smaak van gerstemout. De bijzondere hopsoorten maken dit speciaalbier van hoge gisting extra smaakvol en geven het zijn verrassende bloemige karakter.

Vedett Extra White (Duvel Moortgat Brouwerij)
Vedett Extra White is vol romig en fris van smaak. Het bier heeft een frisse geur met tonen van citrus en een kruidigheid van koriander. Extra White heeft een lange bittere afdronk.