Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierpakket Trappistenbieren | Ontdek Trappist

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Trappist Bierpakket met verschillende Trappistenbieren

Trappisten bierpakket waarmee je acht verschillende Trappistenbieren ontdekt van vijf verschillende Trappistenbrouwerijen uit Nederland, België en Oostenrijk.

Het pakket bestaat uit 24 flessen

Trappist Bierpakket met verschillende Trappistenbieren
Bieren in dit Trappistenpakket
Trappistenbier bierpakket
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  24 flessen

 • Soorten bier

  Quadrupel, Blond, Amber, Wit, Tripel

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Trappist Bierpakket met verschillende Trappistenbieren kopen

€ 44,95

Dit is een hoogwaardig Trappisten bierpakket met zorgvuldig geselecteerde bieren van gerenommeerde trappistenbrouwerijen zoals La Trappe, Westmalle en Rochefort. Geniet van de unieke smaken en rijke aroma's van deze wereldberoemde trappistenbieren. 

Weet jij wanneer een bier zichzelf 'Trappistenbier' mag noemen? 

Over de merken in dit bierpakket

Engelszell Gregorius Trappist (Stift Engelszell)
Een donker en complex trappistenbier. Vanonder een kleine schuimkraag komen heerlijke geuren omhoog. Het bier is enerzijds zoet maar heeft een flinke bite en lekkere bitterheid. Onder andere door het gebruik van honing uit eigen abdijtuin heeft dit bier een erg bijzondere smaak.

La Trappe Blond (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Blond heeft een frisse en fruitige smaak. Het is een goudgeel trappistenbier met een witte schuimkraag en een rijke smaakbeleving. Een toegankelijk, prikkelend bier met een licht zoete, zacht bittere en moutige smaak. 

La Trappe Isid'or (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Isid'or heeft een volle en licht bittere smaak met een fruitige afdronk. Het is een amberkleurig trappistenbier met een gebroken witte schuimkraag. De harmonieuze smaak begint fruitig en gaat dan over in moutige karamel; een perfecte balans tussen complexiteit en eenvoud.

La Trappe Quadrupel (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Quadrupel heeft een warme, intense en goed gebalanceerde smaak. Moutig zoet, licht gebrand en aangenaam bitter met een zoete afdronk. Er zijn aroma's te herkenen van onder andere banaan, amandel en vanille.  Warm amberkleurig met een crèmekleurige schuimkraag. De volle, verwarmende en intense smaak is moutig met zoete tonen van dadel en karamel.

La Trappe Witte Trappist (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Witte Trappist heeft een droge en licht zurige smaak.  Lichtblond, troebel en met een stevige, vaste schuimkraag. Zacht moutig, licht zurig en prikkelend door het koolzuurgehalte. Een doordrinkbare, frisse dorstlesser.

Rochefort Trappist 10 (Abdij Notre-Dame de Saint-Rémy)
De Rochefort Trappist 10 is een krachtig bruin bier met een dieprode gloed. Het is een zeer krachtig bier met een levendig karakter. Het aroma is fruitig en moutig. De smaak van het bier is zoet-bitter. Fruitigheid, koffie, moutigheid en hoppigheid komen allemaal naar boven. Daarbij zorgt het stevige alcoholpercentage voor de nodige verwarming en samentrekking in de mond. In de nasmaak is een aantal van deze elementen te bespeuren. Het bier is een Trappistenbier en is heerlijk te combineren bij een varkenshaas of steak.

Westmalle Tripel (Abdij van Westmalle)
Het is een complex bier met veel fruitigheid, je proeft rijpe banaan en een fijne hopbitterheid. Het mondgevoel is rond en vol. Een subtiele zoete toets die wordt gedragen door fruitigheid en bitterheid. De afdronk is lang, droog en aangenaam bitter.

Zundert 8 (Trappistenbrouwerij de Kievit)
Zundert 8 is een niet te zwaar en niet te donker bier. Het heeft een kruidige smaak. Dit trappistenbier werd tot de introductie van Zundert 10 in september 2018 'Zundert Trappist' genoemd. Tot dat moment was Zundert 8 namelijk het enige bier van Trappistenbrouwerij de Kievit.

Cookie instellingen