Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Hoogtepunten in de bierwereld (week 25) | brouwerijen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Hoogtepunten in de bierwereld (week 25)

23 juni 2018 door Redactie Biernet

Er is weer veel gebeurd in de wereld van Nederlandse brouwerijen en bier! Neem met ons een kijkje op Instagram om te zien wat de brouwers bezighield.

Oedipus glazen

Brouwerij Emelisse 

Brouwerijen Troost en Emelisse hebben samen een nieuw bier gebrouwen. Het is een bier met een laag alcoholpercentage met een tequila smaak. Het bier heeft de naam Imperial Cerveza Bandiet.

Rock City Brewing

Stralende kopstelling vol Amersfoorts bier bij @albertheijn @eempleinamersfoort

Een bericht gedeeld door Rock City Brewing (@rockcitybrewing) op

Rock City Brewing is blij. Het bier van de brouwerij heeft een volledige kopstelling bij de Albert Heijn gekregen. Een goede manier van promotie dus. Heb jij al eens een bier van deze Amersfoortse brouwerij gehad?

Brouwerij Frontaal

☀️☀️☀️Your summer beer is here!☀️☀️☀️ The South 2018 extra session IPA is released this Thursday, bang on the start of summer - #summersolstice !⠀ .⠀ This refreshing little ale is a sweet 2.7% ABV which means you can chug it down with ease to quench that thirst. Grab it this weekend in our taproom, open Friday from 17:00 and Saturday from 15:00. ⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #frontaal #frontaalbier #brouwerijfrontaal #breda #bredacity #noordbrabant #ilovebreda ⠀ #frontaal #frontaalbier #brouwerijfrontaal #breda #bredacity #noordbrabant #ilovebreda #ipa #localbeer #happyhour #ilovebeer #hopheads #drinkcraft #cerveza #hophead #indiapaleale #sessionipa #sessionbeer #summerbeer #hazyipa #summerdrink

Een bericht gedeeld door Brouwerij Frontaal (@brouwerij_frontaal) op

Ook brouwerij Frontaal heeft een nieuw bier. Afgelopen donderdag is het nieuwe zomerbier gelanceerd.

Jopen

Jopen heeft haar eerste twee collabs van 2018 geïntroduceert. Alle twee met een andere organisatie. Veluws Vuur is een Russian Imperial Stout, samen gemaakt met Epe Bier Collectief. De ander, Cheri Mola, is een Chirimoya New England IPA gemaakt met Bonvivant Beer: een brouwerij uit Málaga, Spanje.

Brouwerij Stijl

We zijn nog niet klaar met de release van bieren: ook Brouwerij Stijl heeft een promotie gedaan voor twee bieren die in 2017/2018 uitkwamen. Een is een Scottisch Ale met wilde hop en vlierbessen. De ander is, leuk genoeg, een anti-kater Session IPA met wilgenbast. 

Brouwerij 't IJ

Brouwerij 't IJ heeft weer een tijdelijk nieuw bier op tap! Deze keer is het de Mandarina Pale Ale. Het is een Pale Ale met een alcoholpercentage van 4,7%.  En nee, in het bier zitten geen mandarijnen maar het bier smaakt hiernaar door de hop die is toegevoegd!

Bierlokaal de Koffer

Café de Koffer uit Groningen was in Amsterdam voor het Carnivale Brettanomyces. Ze brachten afgelopen donderdag een bezoek aan Oedipus Brewing in Amsterdam Noord. 

Leuk blog over bier? Deel hem nu!

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl