Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Gouden Loper Festival 2022 | Bierfestival in Eindhoven

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Gouden Loper Festival 2022

De Gouden Loper Festival Commissie 2022 heeft laten weten dat de volgende editie van het Gouden Loper Festival op vrijdag 3 juni 2022 wordt gehouden. De 3e editie van het Gouden Loper Festival kan na twee coronajaren eindelijk worden gevierd. Het festival zal plaatsvinden op het Tu/E Flux Field in Eindhoven.

Gouden Loper Festival in Eindhoven op 3 juni 2022 aankondiging
LogoGoudenLoperFestival2022
De Natte Geit

Vrijdag 3 juni 2022 is het eindelijk zover, het staat vast. De 3e editie van het Gouden Loper Festival is terug van weggeweest. Het bierfestival zal plaatsvinden op het Tu/E Flux Field in Eindhoven.

Speciaalbieren proeven

Het Gouden Loper Festival is dé plek om de meest speciale en lekkere bieren te leren kennen in een gezellige setting. Tijdens het bierfestival zullen acht brouwerijen aanwezig, die een mooie selectie uit hun rijke assortiment meenemen.

Onder deze acht brouwerijen bevinden zich ondere andere: Big Belly, bekend om zijn liquid desserts en Lowlander, altijd gebruik makend van bijzondere ingrediënten.

Biertjes zijn te verkrijgen voor €2,- en een kaartje kost slechts €9,50 (incl. één gratis munt t.w.v. €2,-). Kortom, het is de perfecte plek om de werkweek met vrienden of collega's af te sluiten.

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen