Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Toer de Geuze 2024 | Lamiek- en geuze brouwerijen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Toer de Geuze 2024

Toer de Geuze 2024 vindt plaats op 4 en 5 mei. In het Belgische Pajottenland en de Zennevallei zetten lambiek- en geuze brouwerijen hun deuren open voor publiek.

Toer de Geuze 2024
Timmermans bieren

Ontdek lambiek- en geuze stekerijen

De Toer de Geuze werd voor de eerste keer georganiseerd op 19 oktober 1997. Toen openden Boon, De Cam, De Troch, 3 Fonteinen, Lindemans en Timmermans hun deuren voor het publiek. Sindsdien wordt de openbrouwerijendag van het Pajottenland en de Zennevallei om de twee jaar georganiseerd. Aan de oorspronkelijke succesformule werd niets gewijzigd. De Toer de Geuze is inmiddels uitgegroeid tot het grootste bierevenement van Vlaams-Brabant. De eerstvolgende editie van de Toer de Geuze zal doorgaan op zaterdag 4 en 5 mei 2024.

De volgende brouwerijen en stekerijen zullen hun deuren openen op zaterdag én zondag: Boon, De Cam, De Troch, Den Herberg, Lambiek Fabriek, Lindemans, Oud Beersel, Tilquin, Timmermans alsook het biercentrum De Lambiek. Hanssens en Mort Subite zijn enkel open op zondag.

Tijdens de Toer de Geuze is de entree vrij om de deelnemende brouwerijen, stekerijen en het biercentrum te bezoeken. Je kan deze Toer met eigen vervoer doen of je kan een plaats reserveren op een van de HORAL-bussen (€19,50pp).

Geuzebrouwerijen op de kaart

(Openings)tijden

Zaterdag 04 mei van 11:00 tot 19:00 uur
Zondag 05 mei van 10:00 tot 17:00 uur

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen