Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Streek BIER Festival Edam | Bierfestival

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Streek BIER Festival Edam

Tijdens het Streek BIER Festival in de Grote Kerk in Edam is er weer genoeg te beleven. Geniet van heerlijke speciaalbieren van verschillende bierbrouwerijen.

FB_Aankondiging
Bierbrouwerij Volendam Logo
Brouwerij de School logo

Tijdens het Streek BIER Festival zullen weer diverse lokale en regionale brouwers hun bieren presenteren. Uiteraard is alles te proeven. Op deze website vind je alvast meer informtie over de diverse aanwezige brouwerijen. De bieren die zij deze editie zullen schenken blijft nog even een verrassing. Naast de diverse regionale brouwerijen zijn er ook diverse food stand waar een lekkere bijpassende bite of kleine maaltijd te verkrijgen is. Voor de niet-bierliefhebbers, je hoeft niet thuis te blijven! Er is deze editie ook een wijnplein met meer dan 15 te proeven wijnen aanwezig. Tevers is er een speciale Hoptail voor het Streek BIER Festival bedacht door de Prinsenbar en zijn er non-alcoholische dranken te verkrijgen. Het programma is verder gevuld met entertaiment, bierpong en vergeet bij entree niet de speciale app te downloaden om aan de quiz mee te doen. Er zijn leuke prijzen te winnen!

Meer informatie volgt dagelijks. Houdt deze website en social media in de gaten.

Bestel nu je kaarten via de link bovenaan deze pagina. Munten kosten € 1,25 per stuk. Proefglas is inbegrepen in de entreeprijs. Statiegeld € 2,00.

Voor het laatste nieuws volg je ons via Social Media! Op onze Facebookpagina en onze Instagram #Streekbierfestivaledam wordt je continu up-to-date gehouden over het laatste nieuws, leuke feitjes en meer!

Streek Bier Festival, 7 maart 2020. Grote Kerk Edam, 15.00 tot 22.00 uur. Zorg dat je erbij bent!

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen