6e Weerter Bierfestival

6e Weerter Bierfestival

DatumZaterdag 13 oktober 2018
15:00 - 22:00 uur
Entree€6,50
HoofdcategorieBierfestival
Subcategorie bierfestival, bokbier, proeverij
Voor de 6e keer wordt het Weerter Bierfestival georganiseerd! Een gezellige en gemoedelijke speciaalbierfestival met div. binnen en buitenlandse brouwerijen!


6e Weerter Bierfestival

Op zaterdag 13 oktober zullen er weer diverse brouwerijen uit binnen- en buitenland aanwezig zijn bij café-zaal Dennenoord aan de Voorhoeveweg in Weert om hun bieren  van ’t vat en op fles te laten proeven.

Het Weerter bierfestival is al enkele jaren een enorm succes. Jong en oud komen er op af om eens te proeven van welke smaak bier zij het meest gecharmeerd zijn. "Smaken verschillen en dat kun je tijdens zo’n bierfestival uitstekend uitproberen en al zeker als je er ook nog een lekker hapje bij kunt nemen", vertelt biersommelier Rob Driessens als organisator.

Naast enkele vertrouwde brouwerijen zoals De Natte Gijt, de Brouwschuur en Oldskool die overigens allen weer nieuwe en verrassende bieren zullen meebrengen zijn er natuurlijk weer enkele nieuwe brouwerijen die staan te popelen om hun heerlijke bieren te laten proeven. Zo zal de Bierbrigadier aanwezig zijn met bieren van de Ijslandse Borg brugghus en zullen de geweldig bieren van de Hongaarse Hop Top Brewery te proeven zijn. Uit Belgie zal Enigma Brewery aanwezig zijn met hun unieke bieren!

Uiteraard zullen er weer enkele zeer leuke brouwerijen uit eigen land aanwezig zijn! Helemaal uit Harlingen komen de mannen van Brouwdok hun bieren laten proeven, uit Almere zal Brouwerij Stijl aanwezig zijn, Verder zal brouwerij Maallust uit Veenhuizen ons komen bezoeken met hun heerlijke bieren en uit Eindhoven zal de Stadsbrouwerij Eindhoven weer aanwezig zijn. Voor het eerst zal de Weerter brouwerij In de Nacht hun bieren komen laten proeven en zal bierconsumentenvereniging Pint er weer bij zijn met enkele leuke bieren.

Verder kan je aan de Wieerter beerbar genieten van onder meer een Wertha Bock, een Kwákboks of een Iezere Menke en is er in het Café een American beerbar ingericht met verrassende Amerikaanse bieren!

Terzijde van de top brouwerijen hieronder, zijn de volgende geweldige brouwerijen ook aanwezig:
- Hop Top - Hongarije
- Borg Brughus - Ijsland
- Enigma - België

Te drinken bieren & aanwezige brouwerijen

Het BrouwDOK uit HarlingenBrouwerij In de Nacht uit BudelBierbrouwerij Maallust uit VeenhuizenBrouwerij de Natte Gijt uit WeertOldskool brewery uit EindhovenStadsbrouwerij Eindhoven uit EindhovenBrouwerij Stijl uit AlmereDe Brouwschuur: Weerter Stadsbrouwerij uit Weert

Locatie

Naam: Café-Zaal Dennenoord
Adres:Voorhoeveweg 2
Postcode:6006 SV
Plaats: Weert
Website:www.facebook.com/bierfestivalweert/
Email:robdriessens@gmail.com
Telefoon:0611767994

Meer evenementen

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.