Bierdiner | De Waag

Bierdiner | De Waag

VanDonderdag 20 april 2017
TotVrijdag 21 april 2017
EntreeEUR 65 p.p.
Soort proeverij, overig, activiteit
Op 20 & 21 april organiseert De Waag een Bierdiner op z’n Waags. Ze spelen al heel lang met het idee een evenement te organiseren dat draait om bier en de gezelligheid die daarbij hoort, Nu is het zover.


Een diner waarbij bier centraal staat kun je toch alleen blij van worden. Dan ook niet in het Eetcafé zoals iedereen zou verwachten, maar in het Restaurant. Kijk uit over de Markt en andere prachtige stukjes Delft. Gasten zien en horen hoe hun diner wordt bereid en wanen zich echt in een oud-Hollandse patriciërswoning. Combineer dat met een bierdiner en je krijgt een goede sfeer. Voor het diner is een selectie gemaakt van bieren die de hoofdrolspelers zullen zijn van de avond.

Van fruitig en fris tot een porter met aroma’s van chocolade, koffie, gedroogde pruimen en gebrande moutbitterheid. Het laatste is de Fuller’s London Porter. Volgens velen één van de beste bieren in de wereld. Voldoende inspiratie voor de creatieve geesten in de keuken. Zij zijn lekker bezig geweest en zijn de laatste hand aan het leggen op het menu voor de avond. De andere spelers maken wij de komende week bekend. Het Bierdiner inclusief drank kost EUR 65 p.p. Aanschuiven kan door te reserveren via de website of een mail te sturen en een plek te reserveren voor de avond. Vermeld in het onderwerp wel dat het gaat om het Bierdiner. Speciale wensen m.b.t. eventuele allergieën graag doorgeven.

(Openings)tijden

Donderdag19:00 - 23:00 uur
Vrijdag19:00 - 23:00 uur

Te drinken bieren & aanwezige brouwerijen

Cornet - Palm Belgian Craft Brewers uit Steenhuffel (België)Jopen Lentebier - Jopen Brouwerij uit HaarlemLa Trappe dubbel - Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V. uit Berkel-EnschotWeihenstephaner - Weihenstephaner Brauerei uit Freising (Duitsland)Bierbrouwerij Palm B.V. uit Raamsdonksveer

Locatie

OV en lopend Vanaf het NS Station Centrum is het 10 minuten wandelen. De Waag bevindt zich op loopafstand vanaf alle goede hotels in het centrum. Auto Het centrum van Delft heeft 3 parkeergarages die 24 uur per dag geopend zijn: Phoenixgarage aan de Phoenixstraat 29 Zuidpoortgarage aan de Zuidwal 14 Marktgarage aan de Willem Naghelstraat 1 Electrische auto’s kunnen laden in de Zuidpoortgarage.

Naam: Restaurant De Waag Delft
Adres:Markt 11
Postcode:2611GP
Plaats: Delft
Website:www.de-waag.nl
Email:info@de-waag.nl
Telefoon:015-214 46 00

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.