Streek BIER  BBQ Festival Edam

Streek BIER & BBQ Festival Edam

DatumZondag 23 juli 2017
15:00 - 21:00 uur
EntreeGratis
Soort spijs, proeverij, bierfestival
Als bierliefhebber kan je het Streek BIER Festival echt niet missen! Op de Kaasmarkt in Edam drink je de lekkerste en meest unieke bieren uit onze regio.


Als bierliefhebber kan je het Streek BIER Festival echt niet missen! Op de Kaasmarkt in Edam drink je de lekkerste en meest unieke bieren uit onze regio en kan je praten met de meesterbrouwers over hun bieren! Wat wil je nou nog meer?
Het Streek BIER & BBQ festival is gratis te bezoeken. Betalen gaat met munten van € 1,25 per stuk. Geen alcohol onder de 18 jaar. Kinderen zijn wel welkom! 

Het Streek BIER Festival wordt georganiseerd op 23 juli op de Kaasmarkt in Edam. Hier presenteren meer dan 10 Noord-Hollandse brouwerijen hun eigen gebrouwen bieren. Bier moet je aanspreken, en dat doen deze bieren zeker. Ze vertellen ieder hun eigen verhaal! Maak kennis met de bieren van onder andere brouwerij Branie, Bierderij Waterland, De Twee Knaapjes, de Eeuwige Jeugd en Edamse brouwerij De Witte Os en Brouwerij De Monnick uit Monnickendam. 

BBQ Challenge
Schrijf je in als koppel. Bereiden jullie op jullie eigen BBQ een heerlijk gerecht met ingrediënten uit de Mysterie Box? Overtuig de jury en maak kans op spectaculaire BBQ prijzen! Wie daag jij uit? Meld je dan nu aan Klik hier om je aan te melden.
€ 20,00 per team. 16.00 uur op de Kaasmarkt 

Hoptail
Biercocktails oftewel Hoptails. Zoet, zuur, bitter, zout, umami, sterk, licht… Het combineren en balanceren van smaken en karakters is bij een biercocktail minstens zo belangrijk als bij andere cocktails. Sonny, sinds vorig jaar eigenaar van de Prinsenbar in Edam, heeft diverse cocktailcursussen gedaan en laat jullie tijdens het Streek BIER Festival kennis maken met deze nieuwe variant op cocktails. Gaat hij voor een Brewers Sour, whiskey sour voor volwassenen, of een fris zoete Liefmans Sangria? Laat je verrassen! Echt geen bierfan, hij schenkt ook heerlijke wijnen.. 

Bites & Bier, dat is toch wel de ultieme match. Hier weten de foodtrucks de perfecte invulling aan te geven met hun charcuterie borrelplank, heerlijke BBQ bites en gerookte visjes. Snacken is ook altijd een geliefde combinatie. Stefano van Restaurant Vijf bakt daarom verse frieten en heeft een verassende snack om de maag goed in evenwicht te houden… 

Streek Bier Festival, 23 juli op de Kaasmarkt in Edam. Van 15.00 tot 21.00 uur. Zorg dat je erbij bent!

Te drinken bieren & aanwezige brouwerijen

De Bierbroeders uit ZwaagBierderij Waterland uit MonnickendamBrouwerij Branie uit AmsterdamBrouwerij Dampegheest uit LimmenBrouwerij De Eeuwige Jeugd uit AmsterdamBrouwerij Kleiburg uit AmsterdamBrouwerij De Monnick uit MonnickendamPoesiat & Kater uit AmsterdamBrouwerij de School uit BadhoevedorpStichting Torenbier uit ZaandamBrouwerij Troost uit Amsterdam

Locatie

Naam: Kaasmarkt Edam
Adres:Jan Nieuwenhuizenplein
Plaats: Edam
Website:www.streekbierfestival.nl
Email:info@nieventz.nl

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.