Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Tilburgs Bierfestival | Festival met speciaalbieren

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Tilburgs Bierfestival

Het Tilburgs Bierfestival vindt plaats op het Heuvelplein in Tilburg, met meer dan 25 brouwers uit binnen- en buitenland! Kom genieten van speciaalbieren.

Leeghwater bieren
Brouwerij Eanske logo
Oldskool Brewery

Het Tilburgs Bierfestival vindt plaats op het Heuvelplein in Tilburg, middenin de stad en makkelijk bereikbaar per fiets en openbaar vervoer. 

De entree is gratis. Om biertjes te kunnen proeven, koop je een statiegeld glas en muntjes bij de glazenkraam. Met de muntjes laat je bij de brouwers je glas goed vullen. Proeven maar! Eet lekkere hapjes bij diverse food stands of geniet van een bijzondere cider. Maak kennis met heel veel smaken tijdens het Tilburgs Bierfestival!

Ruim 25 brouwers uit Nederland, België en andere Europese landen. Proef één van de honderden bieren die op tap en fles verkrijgbaar zijn en ga op ontdekkingstocht door de wereld van het bier. Dit jaar vindt ons festival plaats op zondag 24 juni!

Slijterij T DRINKS organiseert het Tilburgs Bierfestival. T DRINKS is Tilburgs grootste speciaalzaak op het gebied van bier, met honderden soorten bier.

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!