Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Liberty Craft Beer | Brouwerij uit Bladel

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Liberty Craft Beer

Liberty Craft Beer is een bierbrouwerij uit Bladel (Nederland) die is opgericht in 2020. Deze brouwerij heeft 6 bieren in het assortiment.

Vier flesjes bier van Liberty Craft Beer in het zand gestoken
Liberty Craft Beer brouwer in de brouwerij
Liberty Blond logo

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Liberty Craft Beer

Liberty Craft Beer heeft 6 bieren in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Liberty Craft Beer!
 • Liberty Kveik Blond - Blond - 6,5%

  Noorse Kveik Blond is een superfris Blond bier met smaken van citrus uit de gist en aardbei & meloen uit de speciale Hüll Melon hop.

 • Liberty Hoppige Amerikaanse Weizen - Weizen - 5,5%

  Bij deze Hoppige Amerikaanse weizen hebben ze gebruikgemaakt van neutraal gist. Dat zorgt ervoor dat de frisse hop smaken een hoofdrol kunnen spelen. Hierdoor ontstaat een fris en fruitig weizenbier.

 • Liberty Pale Ale - Pale Ale - 5,5%

  Liberty Pale Ale bevat zachte, verrassende smaken gecreëerd met alleen traditionele ingrediënten. Het resultaat is een tropisch zomerbier met rijke tonen van grapefruit, passievrucht en mango. 

 • Liberty Rijke Rogge Tripel - Tripel - 8,5%

  Rijke rogge is een traditionele tripel met Belgische gist waar ze rogge aan toegevoegd hebben. Dat geeft dit bier een zachte en volle smaak. Ook is er een kruidige toon in dit speciaalbier te proeven.

 • Liberty Friendly American - India Pale Ale - 6,8%

  Friendly American IPA is een Amerikaanse IPA die niet zo bitter is, maar wel barst van fruittonen zoals citrus, mango, tropisch fruit en abrikoos. Dit speciaalbier is gemaakt met de ingrediënten: water, pale mout, tarwemout, caramout, hop en gist.

 • Liberty Barrel Aged Tripel - Tripel - 9%

  De grote prijswinnende tripel van Liberty Craft Beer heeft een half jaar mogen rijpen op zowel jenever- als bourbon vaten. Een unieke smaakexplosie waarbij de basis van de tripel een boost krijgt van de kruidige jenever en zachte bourbon.  

  Achtergrond informatie

  Liberty Craft Beer is het verhaal over hoe drie gasten met dezelfde visie op elkaars pad kwamen en zich inzetten om een frisse wind door de biermarkt te laten waaien.

  Spareribs met twee flesjes Liberty Craft Beer ernaast Liberty is in 2017 gestart als eigen speciaalbier-lijn voor Liberty foodbar in Bladel. Bouke was marketing adviseur van Dick en ze hebben meerdere keren samengewerkt met prijswinnende thuisbrouwer Michael om recepten te maken. Eind 2019 zagen zij zo veel potentie dat ze met z’n 3en de sprong hebben genomen om Liberty Craft Beer groots te gaan maken. Gezamenlijk geloven zij in fris & zuiver doordrinkbaar bier voor iedereen. Ondanks dat ze zelf erg houden van extreme bieren maken ze het liefst bier vanuit de gouden standaard, maar dan met een avontuurlijke twist.

  Lees ook

  Meteen na de eerste productie in 2020 hebben heeft Liberty Craft Beer op de prestigieuze ‘World Beer Awards’ de prijs ‘ Country Winner’ in de categorie ‘Golden Ales’ gewonnen met haar blond beer: Liberty Kveik Blond.

  Liberty Craft Beer: Avontuurlijk Traditioneel

  "Bij Liberty Craft Beer geloven we in vrijheid. De vrijheid om terug te gaan naar de kern van bier brouwen. Om vanuit beproefde standaarden uitzonderlijk goed bier te maken. Met zuivere basis-ingrediënten gave dingen doen wat zorgt voor een twist. Waar het niet draait om het verbloemen van smaken door extremiteiten, maar juist om fris en zuiver bier gemaakt met pure ingrediënten."

  Liberty Craft Beer in het nieuws

  Cookie instellingen