Opener Bierbrouwerij

Gegevens brouwerij
Provincie
Locatie brouwerij
Veepad 33
Postcode
5105 AG
Plaats
Actieve brouwerij
Ja (7 jaar actief)
Opgericht in
2012
Voorzieningen
Proeflokaal
Restaurant
Rondleiding
Ketels te huur
Winkel

Biermerken van Opener Bierbrouwerij

Achtergrond informatie

Opener bierbrouwerij uit Dongen is opgericht in 2012. De brouwerij brouwt op kleine schaal allerlei speciaalbier op ambachtelijke wijze.

Speciaalbier uit Dongen

De brouwinstallatie is eenvoudig en kleinschalig van opzet, maar bijzonder geschikt om speciaalbieren mee te brouwen. Het gaat de brouwerij echter niet om de grote hoeveelheden, maar om het ontwikkelen van een lijn bieren, die ze tijdens hun bierproeverijen kunnen uitschenken.

Daarnaast gaat het om het kunnen aanbieden van een beleving rondom het brouwproces met een lokaal karakter. En dit laatste is wat ze al sinds 2012 doen met hun eigen gebrouwen bieren uit Dongen. Opener kiest dus bewust niet voor huurbrouwen. Al hun bieren komen uit eigen ketels.

Doelstelling

Bij Opener maken en delen zij bierbeleving. Het is hun doel om het plezier van bier te delen en
de wereld van bier te openen voor iedereen. Bij hun kan je komen brouwen, proeven, leren en beleven. In Dongen hebben zij hun eigen brouwerij met proeflokaal en terras. Hier brouwen zij het Opener bier met ingrediënten die zij zoveel mogelijk zelf verbouwen.

Op deze manier weten zij precies wat er in het bier gaat en houden zij tegelijkertijd hun ecologische voetprint zo klein mogelijk. Daarnaast worden hun proeverijen gegeven door internationaal opgeleide biersommeliers. Ook als bier niet je favoriete drank is, is er genoeg te doen en te beleven.

Hun schitterende proeflokaal is prachtig landelijk gelegen in een agrarische omgeving en we hebben zelfs een recreatieterrein. 

Heb je aanvullende informatie over deze brouwerij of een interessante foto, contact ons.

Locatie brouwerij


Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.