Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Duits & Lauret Extra Blond

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Duits & Lauret Extra Blond

Duits & Lauret Extra Blond is een Blond met 8,5% alcohol. Duits & Lauret Extra Blond wordt gebrouwen door Speciaalbierbrouwerij Duits & Lauret in Everdingen.

Duits & Lauret Extra Blond

Eigenschappen

Duits & Lauret Extra Blond is een blond bier. Een bier met pit en een flinke prikkeling op de tong, extra hoppige nasmaak achterop de tong en 8,5% alcohol.

Smaak & Omschrijving

Duits & Lauret Extra Blond is een straf bitter blond bier. Niets van een zoete smaak die je bij een doorsnee Blond bier zou verwachten! Een bier met pit en een flinke prikkeling op de tong, extra hoppige nasmaak achterop de tong.

Duits & Lauret Extra Blondis gebrouwen ter gelegenheid van het eerste lustrum van de brouwerij. Het is zeer smaakvol, goed gehopt en niet zoet. Bloemige, kruidige en fruitige toetsen vanuit de hop geven het een uitgesproken karakter. Met zijn 8.5% een waar degustatie bier om in elk jaargetijde van te genieten.

Natuurlijk zijn met dit bier ook weer bijzondere combinaties met lekkere spijzen mogelijk. Door de krachtige en frisse smaak zijn roodschimmelkazen en sterkere vissoorten heerlijk te combineren. Het uitbundig parelende bier kan zware gerechten een welkome verfrissing verschaffen.

Het laatste nieuws van Duits & Lauret Extra Blond

Bekijk meer nieuwsberichten.

Reviews

Nog geen reviews voor Duits & Lauret Extra Blond. Schrijf als eerst een review.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties