Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Duits & Lauret Kiem Lentebier - 6,5% alcohol

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Duits & Lauret Kiem Lentebier

Duits & Lauret Kiem Lentebier is een Bock, Lentebier, Lentebok met 6,5% alcohol. Duits & Lauret Kiem Lentebier wordt gebrouwen door Speciaalbierbrouwerij Duits & Lauret in Everdingen.

Duits & Lauret Kiem
Kiem flesje á 0,33 liter

Eigenschappen

Kiem is het nieuwe voorjaarsbier van Duits & Lauret. Duits & Lauret Kiem Lentebier laat je extra genieten van het voorjaar en de zomer.

Aanbiedingen en prijzen van Duits & Lauret Kiem Lentebier

Actueel zijn er geen Duits & Lauret Kiem Lentebier aanbiedingen . De prijs van een liter Duits & Lauret Kiem Lentebier is ongeveer .

Smaak & Omschrijving

Duits & Lauret Kiem Lentebier heeft een volle en frisse smaak en is een ideaal om te drinken bij beenham of spareribs. Kiem heeft een subtiele frisheid en een donker blonde kleur.

Kiem is het Lentebier van Duits & Lauret. Kiem Lentebier laat je genieten van het voorjaar en de zomer. Met een subtiele frisheid maar ook een gelaagde complexheid die de voorjaarskou nog kan verdrijven. Een koperen gloed en een kenmerkende hoppige geur zijn de eerste dingen die opvallen. Daarna volgen de lichte houttoets en niet alledaagse moutaroma's om het geheel in een mooie balans te brengen.

Duits & Lauret Kiem is verkrijgbaar van het vat (20 liter fust) en 33cl fles. Het bier is van hoge gisting, ongefilterd en niet gepasteuriseerd. Het bier gist na op fles en fust en bevat 6.5% alcohol. De advies schenktemperatuur ligt tussen de 8 en 12 graden Celcius.

Het laatste nieuws van Duits & Lauret Kiem Lentebier

Bekijk meer nieuwsberichten.

Reviews

Nog geen reviews voor Duits & Lauret Kiem Lentebier.
Wat vind jij van dit bier?

Meer merken van Duits & Lauret

  • Duits & Lauret - Bock - 7%

    Dit robuuste Bockbier is het bier voor de langer wordende avonden. De geroosterde en gerookte moutsoorten geven dit bier zijn opvallende geur en kleur terwijl de aromatische hopsoorten en subtiele hout toetsen het bier volheid en diepgang verschaffen. Je kunt van dit zware bier genieten, maar het is ook uitstekend te combineren met stoofgerechten.

  • Duits & Lauret blond - Blond - 6%

    Duits & Lauret blond heeft een citrus smaak met een aangename bitterheid.

  • Duits & Lauret Stout - Stout - 6%

    Duits & Lauret Stout heeft geroosterde accenten en een mooie bitterheid.

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties