Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Goose Island | Craft Beer uit Chicago

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Goose Island

Goose Island Beer Company is een brouwerij in Chicago, die is ontstaan uit een brewpub die in 1988 in Lincoln Park werd geopend. Het merk is vernoemd naar een nabijgelegen eiland. In 2011 werd het biermerk overgenomen door AB InBev en hiermee werd het bier op meer plekken ter wereld verkrijgbaar. 

Goose island bieren
Goose 312 Urban Wheat Ale
Goose Island Bourbon County Brand Stout

Achtergrond Informatie

Goose Island bieren worden gebrouwen door in . Er zijn op dit moment 5 biermerken van Goose Island bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Alle Goose Island merken

 • Goose Bourbon County Brand Stout - Stout - 14%

  Goose Island Bourbon County Brand Stout is een fantastisch bier. Het is een imperial stout, waarbij één slok meer smaak heeft dan een gemiddeld kratje bier!  De brouwers van Goose Island claimen dat de Bourbon vaten het donkere bier een smaak van verbrand eikenhout en vanille meegeven, met hints van chocolade, caramel en rook.

 • Goose Island 312 Urban Pale Ale - Pale Ale - 5,4%

  312 Urban Pale Ale is een typisch zomer bier. Het smaakt erg fruitig en fris.Het bier heeft een lichte nasmaak.

 • Goose Island 312 Urban Wheat Ale - Wit - 4,2%

  Goose Island 312 Urban Wheat Ale heeft een verfrissende, fruitige smaak, een kruidig aroma van cascade hop en een vol en romig mondgevoel. 

 • Goose Island IPA - India Pale Ale - 5,9%

  Goose Island IPA uit Chicago. Deze IPA is de droom van elke hopliefhebber met een fruitig aroma en een lekkere hoppige afdronk.

 • Goose Island Midway Session IPA - India Pale Ale - 4,1%

  Dit speciaalbier bevat aroma's van volle mout, Amarillo-hop en citrus. Hierdoor heeft het bier een kruidige, fruitige en bittere smaak die je ook verwacht van een IPA. 

Bekijk alle biermerken.

Nieuws over Goose Island

 • Goose Island Bourbon County Stout ook dit jaar in Nederland te koop

  Goose Island lanceert hun Bourbon County Stout dit jaar op 11 december in Nederland. De afgelopen jaren werd het gewilde bier op Black Friday gelanceerd, maar vanweg COVID-19 zal het dit jaar in december gebeuren. 

  23 nov 2020 bij Nieuws

 • Goose Island lanceert Bourbon County Stout 2019 op vrijdag 29 november

  Op vrijdag 29 november lanceert Goose Island de nieuwe Bourbon County Stout 2019 in Nederland. Op Black Friday vanaf 09.00 uur is het bier in beperkte oplage exclusief te koop bij de Bierkoning aan de Paleisstraat 125 in Amsterdam.

  14 nov 2019 bij Nieuws

 • Bourbon County Brand Stout te koop op Black Friday

  Op Black Friday wordt bij de Bierkoning in Amsterdam een flinke wachtrij verwacht. Daar wordt, net als in Chicago, de nieuwe gelimiteerde Goose Island Bourbon County Brand Stout (15,2% ABV) verkocht.

  19 nov 2018 bij Nieuws

 • Bourbon County Brand Stout exclusief te koop

  Op Black Friday (24 november) is het Goose Island bier Bourbon County Brand Stout verkrijgbaar in Nederland. Deze imperial stout is een fantastisch bier dat gelimiteerd verkrijgbaar is en je niet mag missen!

  16 nov 2017 bij Nieuws

 • Introductie Goose Island IPA in Nederland

  AB InBev introduceert Goose Island IPA bij de Nederlandse bierliefhebbers. Na een soft launch in 2016 wordt het speciaalbiermerk dit jaar groots gelanceerd met een activatiecampagne in Nederland. 

  24 aug 2017 bij Nieuws

 • Scheer je snor en baard af tegen bierverspilling

  HOPT.nl roept iedereen op om zijn snor en baard af te scheren in het kader van bierverspilling.  Voor elke afgeschoren baard of snor voegt de webshop een flesje Goose Island IPA en een Goose Island glas toe aan de winkelmand als tegenprestatie. 

  4 mei 2017 bij Nieuws

 • Zie alle Goose Island nieuwsberichten.