Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Lindeboom Dwarsboom Amber - amberkleurig bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Lindeboom Dwarsboom Amber

Lindeboom Dwarsboom Amber is een Amber met 7,0% alcohol. Lindeboom Dwarsboom Amber werd gebrouwen door Lindeboom Brouwerij in Neer.

Lindeboom Dwarsboom Amber

Eigenschappen

Lindeboom Dwarsboom Amber is het vierde bier dat Lindeboom Bierbrouwerij voor de Alliantie van Biertapperijen brouwt. Lindeboom Dwarsboom bevat 7% alcohol.

Smaak & Omschrijving

Dwarsboom Amber heeft een volle, moutbittere en licht zoete caramelsmaak. Dit bier heeft een rond ondergistend karakter met duidelijke hop- en caramelgeuren. Het bier is gebrouwen met water uit eigen bron, lichtmout, twee soorten donkermout en drie verschillende soorten hop: Cascade, Spalter en Hallertauer Nordbrauer. Het bier is gebrouwen met Lindeboom ondergist. 

Lindeboom Dwarsboom Amber is alweer het vierde bier wat brouwerij Lindeboom brouwt voor de alliantie van biertapperijen.

Reviews

Nog geen reviews voor Lindeboom Dwarsboom Amber. Schrijf als eerst een review.

Meer merken van Lindeboom Pilsener

 • Gouverneur Dubbelbock - Herfstbok - 7%

  Lichte en donkere moutsoorten, smaken met drie geselecteerde soorten hop geven dit bier een volle, zoete karamelsmaak en een fruitige geur. Door de nagisting op de fles is het bier licht troebel en wordt het smaakaroma verhoogd.

 • Lindeboom Kersen Radler - Radler - 2%

  Lindeboom kersen Radler heeft een mild-hoppige smaak en een fris-zoete toets van amarena kers. Lindeboom Radler; de ultieme natuurlijke dorstlesser.

 • Lindeboom Pilsener - Pils - 5%

  Lindeboom Pilsener heeft een hoppige, licht bittere smaak. Het is een sprankelend goudgeel fris pils, geroemd om zijn uitgebalanceerde hopsmaak. 

 • Lindeboom Saison - Saison - 5,8%

   Saison van Bierbrouwerij Lindeboom is een vlot drinkbaar bier, krachtig van smaak en met een mooie balans tussen een fris-fruitige body en een subtiel-hoppige afdronk.

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties