Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

St. Bernardus Pater 6 | Sint Bernardus brouwerij

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

St. Bernardus Pater 6

St. Bernardus Pater 6 is een Dubbel met 6,7% alcohol. St. Bernardus Pater 6 wordt gebrouwen door Bierbrouwerij Sint Bernardus in Watou.

St Bernardus 6
St. Bernardus Pater 6

Eigenschappen

St. Bernardus Pater 6 is een bier van hoge gisting, met een alcoholpercentage van 6%. Pater 6 is een abdijbier in de bierstijl dubbel.

St. Bernardus Pater 6 online bestellen

   • Fles á 0,33 liter
    Vanaf €1.66

    €1,66 per fles
    €5,03 per liter

  Aanbiedingen en prijzen van St. Bernardus Pater 6

  Actueel zijn er geen St. Bernardus Pater 6 aanbiedingen. De prijs van een liter St. Bernardus Pater 6 is gemiddeld €5,09.

  Smaak & Omschrijving

  St. Bernardus heeft een volle en licht moutige smaak. 

  De basis van alle St.Bernardusbieren is water dat opgepompt wordt op 150 meter diepte. Dit water is niet alleen van het zuiverste gehalte, maar kan ook ''historisch'' genoemd worden. Wetenschappers hebben vastgelegd dat het water dat er nu opgepompt wordt, afkomstig is van regenval uit de tijd van Jeanne d'Arc.

  Na het brouwen wordt het bier gedurende drie maanden natuurlijk gerijpt en vervolgens ongefilterd op flessen getrokken. Door de toevoeging van suiker en gist vindt er een tweede gisting plaats in de fles. De tweede gisting zorgt ervoor dat het bier op natuurlijke wijze zijn koolzuurgas krijgt en zo een mooie, volle schuimlaag vormt.

  Bierpakketten met St. Bernardus Pater 6

  Het laatste nieuws van St. Bernardus Pater 6

  Bekijk meer nieuwsberichten.

  Reviews

  Nog geen reviews voor St. Bernardus Pater 6.
  Wat vind jij van dit bier?

  Meer merken van St. Bernardus

  • St. Bernardus Abt 12 - Quadrupel - 10%

   De St. Bernardus Abt 12 is een bier met een goede balans, heel veel smaken komen aan bod. Het heeft een volle evenwichtige balans tussen zoet en bitter. Je proeft een lichte kruidigheid met zelfs een wat romig licht bittere afdronk. De nasmaak is lang met karamel en rozijnen. Het bier blinkt zeker uit door zijn lange bitterzoete afwerking met een hoppige bite.

  • St. Bernardus Prior 8 - Dubbel - 8%

   St.Bernard heeft een perfecte balans tussen zoet en bitter: een moutig-fruitige volle smaak, zoet en karamel met rozijnen en pruimen en een lichte kruidennoot met toetsen van kruidnagel, citrus en gekonfijte vruchten, een beetje rijpe appel en karamel.

  • St. Bernardus Tripel - Tripel - 7%

   St.Bernardus Tripel heeft een vol zoete smaak en een lichtbittere nasmaak met onder andere sinaasappel en grastonen dankzij het hopprofiel.

  • Watou Tripel - Tripel - 7,5%

   Watou Tripel heeft een volle, satijnzachte schuimkraag en valt op door zijn uitgebalanceerde zachte en lange nasmaak. Het bier is door zijn discrete bitterheid zeer geschikt voor recepties of bij een aperitief.  

  Zie minder merken

  Bekijk alle biermerken

  Reactie plaatsen

  Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

  Zie meer reacties

  Zie minder reacties