Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Belgisch Bierpakket Deluxe | Twaalf speciaalbieren

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Belgisch Bierpakket Deluxe

Dit bierpakket met Belgisch bier is gevuld met twaalf verschillende Belgische speciaalbieren. Alle bieren worden gebrouwen door ambachtelijke Belgische brouwerijen.

Het pakket bestaat uit 12 flessen

Belgisch Bierpakket
ST. Bernardus pater 6 flesje en glas
De Koninck
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  12 flessen

 • Soorten bier

  Bock, Pale Ale, Blond, Tripel, Quadrupel, Dubbel, Oud bruin bier, Wit

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Belgisch Bierpakket Deluxe kopen

€33,38 € 28,99

Ontdek Belgische Speciaalbieren

In dit Belgische Bierpakket vind je een twaalf unieke Belgische bieren. Gepresenteerd in een prachtige geschenkverpakking. Laat je verrassen door de diverse aroma's en smaken en ontdek wat jouw favoriet is! 

De Belgische biercultuur werd in 2016 erkend als immaterieel cultureel erfgoed door UNESCO en dat is niet voor niets. Belgisch bier staat goed bekend en veel bieren worden gezien als echte klassiekers. Met dit bierpakket dat te koop is bij Mitra kun je twaalf verschillende Belgische bieren in verschillende bierstijlen ontdekken. 

Over de merken in dit bierpakket

Barbar bok (Brasserie Lefebvre)
Barbar Bok heeft een zachte en zoetig smaak met een honingachtige achtergrond.

Bolleke De Koninck (Brouwerij De Koninck)
Deze Antwerpse klassieker valt meteen op door zijn intense mahoniekleur met een imposante en robuuste schuimkraag. Het aroma is complex met een toets van toffee, kastanje en onmiskenbare karamel. Daarnaast is het bier in geur enigszins licht gerookt, wat mooi in balans gebracht wordt door een duidelijk aanwezige fruitigheid, voornamelijk banaan, en een kruidige hoptoets afkomstig van de gebruikte nobele hopsoorten. Dit alles is ook terug te vinden in de smaak, die als aangenaam zacht ervaren wordt, met een nattigheid op de tong. Deze Special Belge is relatief bitter, maar de bitterheid blijft niet hangen en mondt uit in een volle, romige nasmaak.

Brigand Blond (Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck)
Brigand Blond heeft een volle, licht bittere smaak. De afdronk is fris en aangenaam. 

Brugge Tripel (Bierbrouwerij de Gouden Boom)
Brugge Tripel heeft een volmoutige en volmondige smaak. Deze Tripel wordt gebrouwen door Brouwerij de Gouden Boom in Brugge. 

Brugse Zot Blond (Bierbrouwerij de Halve Maan)
Brugse zot is een evenwichtig doordrinkbaar bier met karakter. De smaak is fruitig en doet denken aan perzik. 

Gouden Carolus Hopsinjoor (Brouwerij het Anker)
Hopsinjoor is een overwegend zacht bier met bittere afdronk

Maredsous Blond (Duvel Moortgat Brouwerij)
Maredsous Blond heeft een bittere smaak, met een fruitige afdronk.

Seef Nonkel Pater (Antwerpse Brouw Compagnie)
Seef Nonkel Pater is een donker bier met 9% alcohol. Dit speciaalbier is verrassend droog van smaak. Zwarte chocolade en drop voeren de boventoon, met een hint van framboos en gedroogde vruchten. In de nasmaak proef je een zweem van zoethout. In de geur vind je zoetheid van kandij, banaan, aardbei en vanille met een toets van amandel.

St. Bernardus Pater 6 (Brouwerij Sint Bernardus)
St. Bernardus Pater 6 heeft een volle en licht moutige smaak. 

Tongerlo NOX Bruin (Brouwerij Haacht)
Een donkerbruin bier met een een zoetige smaak van vanille en gebakken banaan.

Tripel Karmeliet (Bierbrouwerij Bosteels)
Karmeliet Tripel heeft niet alleen een heerlijke smaak ook een heerlijke geur. Want als je ruikt aan Tripel Karmeliet dan denk je direct aan een rozentuin. De geur is aantrekkelijk door vanille en bruine suiker. Daarnaast heeft het bier veel fruitigheid van perzik en banaan. Heel licht op de achtergrond herken je wellicht iets van citrus. In de smaak overheerst in eerste instantie de hop met haar behoorlijke bitters. Dit geeft het bier kracht en pit. Neem even de tijd en de herkenbare zoete smaak die we kennen van de geur komt terug. Het wordt romig zacht en de zweem van vanille komt ook weer tevoorschijn.

Vedett Extra White (Duvel Moortgat Brouwerij)
Vedett Extra White is vol romig en fris van smaak. Het bier heeft een frisse geur met tonen van citrus en een kruidigheid van koriander. Extra White heeft een lange bittere afdronk.

Cookie instellingen