Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierpakket 12 streekbieren Zuid-Holland | Speciaalbier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Cadeaupakket 12 streekbieren uit Zuid-Holland

In het bierpakket zitten 12 speciaalbieren uit Zuid-Holland. Het speciaalbier is gebrouwen in kleinschalige bierbrouwerijen. Leuk pakket om kado te geven!

Het pakket bestaat uit 12 flessen

Bierpakket 12 streekbieren uit Zuid-Holland
De Blauwe Tram
D-AL-G bier
 • Verpakking

  Kist

 • inhoud

  12 flessen

 • Soorten bier

  India Pale Ale, Weizen, Wit, Blond, Pale Ale, Tripel, Ale, Amber, Lentebok

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Er zijn op dit moment geen winkels bekend die dit bierpakket verkopen.

Bekijk andere bierpakketten

De speciaalbieren die in het kadopakket zitten zijn gebrouwen in kleinschalige stadsbrouwerijen uit Zuid-Holland. De bieren zijn selectief gekozen zodat je de beste bieren van de provincie Zuid-Holland kan proeven. Sommige bieren zijn al een paar keer in de prijzen gevallen! Superleuk pakket om te geven als cadeau!

Naast de speciaalbieren zit ook een 'biervaneigenbodem' opener met magneet en een boekje met beschrijving en drinktips van alle bieren.

Over de merken in dit bierpakket

Bomschuit Scheveningen (Brouwerij Scheveningen)
Bomschuit van Brouwerij Scheveningen is een IPA met een middelmatige tot hoge hopsmaak. Door de vergisting heeft het bier een lichte fruitigheid gekregen.

Brouwers Weijzen (Brouwers Bier)
Brouwers Weijzen heeft een fruitige, kruidige smaak en een mooie volle, romige schuimkraag. Dit speciaalbier heeft extra hop voor een bijzondere touch. 

Eiber Achter de Duinen (EIBER Bier)
Achter de Duinen is een American Wheat Ale. Anders dan de bekende Duitse hefeweizen, is dit bier fruitig en hoppig. Het traditionele witbier is met tarwe gebrouwen en kan daardoor soms een wat weeïge smaak krijgen, aldus brouwer Jasper van den Burg. Door verschillende hopsoorten toe te voegen aan het brouwsel krijgt dit bier juist een meer stevige en fruitige smaak. De hoppen geven Achter De Duinen een lichte bitterheid en aroma’s van citrus en tropisch fruit.

hoe·bedoel·je·BLOND (Flinke Jongens)
Hoe·bedoel·je·BLOND is een smaakvolle ervaring, met tonen van koriander, citrus en gember, resulteert in een licht noppige afdronk. Met een vleugje eucalyptus voor de fijnproever.

Kaapse Karel (Kaapse Brouwers)
Kaapse Karel is een glutenvrije Session IPA met een aroma van passievrucht, grapefruit en op de achtergrond hooi en citrus. Deze verfrissende smaken eindigen in een licht bittere afdronk. 

Klein Duimpje Blauwe Tram (Brouwerij Klein Duimpje)
De Blauwe Tram is een heerlijke Tripel, niet al te kruidig. Het bier is ietsje zoet met een aangename bittere afdronk.

Koperen Kat D-AL-G (Brouwerij De Koperen Kat)
D-AL-G heeft een hele bijzondere smaak... Het bier is fris en licht ziltig en heeft een mooie pareling die zich goed manifesteert in je mond. 

Molen Op & Top (Brouwerij De Molen)
Op & Top heeft een bittere smaak waarbij de smaak van citrus een duidelijke rol speelt. Smaakindicatie: Moutig, kruiden, en citrusvruchten. 

Noordtsingle (Brouwerij Noordt)
Noordtsingle heeft een moutige, doch frisse en kruidige smaak. Dit komt doordat het bier gemaakt is van tarwe en dat vertaalt zich in deze smaak.

Schapenkopje Amber (Stichting Stadsbrouwerij Dordrecht)
Schapenkopje Amber heeft een zoete en bittere smaak. Het speciaalbier is gebrouwen met een fraaie combinatie van mout- en hopsoorten. 

Voorschotens Tripel (Brouwerij Voorschoten)
De Tripel heeft een warme kleur met een licht zoete smaak door de sinaasappelschillen die zijn toegevoegd. Een bier met fijne hoptonen en een droge bittere afdronk. 

Vulcaan Lentebock (Vlaardingse Bierbrouwerij)
Vulcaan Lentebock is een zacht, licht zoet bier met een karakteristieke smaak. Dit lentebier onderscheidt zich door het gebruik van Saaz, Magnum en East Kent Golding hoppen. Deze hopmengsels worden tijdens het brouwproces in drie fases toegevoegd.

Cookie instellingen