Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

7 bierfestivals in december die je niet mag missen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

7 bierfestivals in december

15 december 2017 door Redactie Biernet

December is een echte feestmaand! Hoe kun je beter een feestje vieren dan met lekker speciaalbier. Bezoek deze bierfestivals voor een mooie decembermaand met heerlijk bier.

Winter en bier

Biergarten Tilburg Winter Weekend 2017

Op 15 en 16 december geniet je bij Biergarten Tilburg een weekend indoor en outdoor van vele speciaalbieren, whiskey’s, wijnen en heerlijke winterse gerechten. Ga langs bij RAW in Tilburg en geniet met je maten. 

Biergarten Tilburg

Middelburg Winterbieren Festival

Op 15 en 16 december is het winter bierfestival 2017 in Middelburg te bezoeken. Zo'n 10 brouwers en veel internationale craftbieren zullen aanwezig zijn in Middelburg. Brouwerijen zoals Jopen, Hilldevils en De School zullen in Middelburg hun bieren presenteren. Op zowel vrijdag als zaterdag kun je er tussen 15:00 en 23:00 uur genieten van heerlijk speciaalbier. 

Middelburg Winter Bierfestival

8e Noordelijk KerstWinterbieren Festival Hoogeveen

Op zondag 17 december staat er een mooi bierfestival gepland in Hoogeveen. Het 8e Noordelijk KerstWinterbieren Festival vindt dan plaats van 14:00 tot 19:00 uur. Er zullen meer dan 70 bieren te proeven zijn van ongeveer 25 Nederlandse brouwerijen. Brouwerijen als Maallust, Rockin' Ludina en Grutte Pier en zullen in Hoogeveen aanwezig zijn.

8e Noordelijk Winterbieren festival in Hoogeveen

Lees ook

Vandeoirsprong Winterbieren Festival 2017

Zondag 17 december organiseert Brouwerij Vandeoirsprong het Winterbieren Festival 2017. Ga gezellig langs in Oirschot en proef veel bijzondere, speciale winterbieren bij Vandeoirsprong. Het is een buitenfestival met vuur, lichtjes, warme dekens en lekker bier. Het festival begint om twee uur 's middags en eindigt om zeven uur 's avonds. 

Vandeoirsprong winterbieren

Streekbierenfestival Spoorwegmuseum

Een hele bijzondere variant van het Streekbierenfestival, namelijk in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Op vrijdag 22 december kun je gaan genieten van het Spoorwegmuseum dat is omgetoverd in prachtige winterse sferen, met een echte ijsbaan, antieke carrousel, live muziek en natuurlijk bier. Er zal bier geschonken worden uit alle streken van de wereld! 

Spoorwegmuseum in Kerstsferen

Winterbierfestival Volkel

Op derde Kerstdag vindt dit jaar een Winterbierfestival plaats in Volkel (Noord-Brabant). Een middag en avond gezellig sfeer proeven voor jong en oud. Geniet van diverse speciaalbieren, heerlijke streekproducten en er is dit jaar een heuse trollenkelder! Er zijn bieren van o.a. Brouwerij het Anker, Weihenstephaner, OMER vander Ghinste en Wijchense Schöne te proeven. 

Winterbierfestival Volkel

Winter Bierfestival - Delirium Café Amsterdam

Ontdek nieuwe bieren tijdens een winters bierfestival van Delirium. 28 en 29 december vindt het winterfestival plaats in het delirium café in Amsterdam. Ontdek nieuwe bieren tijdens ons winterse bierfestival, geniet van de gezellige kerstsfeer en de koek-en-zopie! Maak je op voor verrassende kerstsmaken en exclusieve (winter) bieren. Het bierfestival duurt op beide dagen tot 22:00 uur. 

Delirium Amsterdam - Winter Bierfestival

Leuk blog over bier? Deel hem nu!

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen