Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Oude Geuze Megablend ter gelegenheid van 25-jarig bestaan

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

HORAL lanceert Oude Geuze Megablend ter gelegenheid van 25-jarig bestaan

29 april 2022 om 10:54

HORAL, de Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambiekbieren, stelt de Oude Geuze Megablend 2022 voor ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de raad.

Megablend 2022 Oude Geuze
Lambiek Fabriek bieren op de tafel
Boon oude geuze en kriek boon

Toer de Geuze

Aanstaande zaterdag en zondag zetten alle leden van de Hoge Raad voor Ambachtelijke lambiekbieren (HORAL) hun deuren voor het publiek wagenwijd open. Naar aanleiding van het 25-jarig bestaan van de brouwersvereniging en de 14de Toer de Geuze hebben de HORAL-leden een bijzondere oude geuze gemaakt: de HORAL Megablend 2022. Het is al de 8ste Megablend. Alle 11 HORAL-leden hebben een bijdrage geleverd onder de vorm van lambiek. Oude Geuze Megablend 2022

Oude Geuze Megablend

Normaliter wordt slechts om de twee jaar een Megablend geassembleerd. De eerste dateert van 2009. Omdat de vzw dit jaar een kwarteeuw oud is, wilden de leden opnieuw allemaal samen een oude geuze maken. De HORAL Megablend 2022 is dus een mengeling van jonge en oude lambiek afkomstig van maar liefst 11 producenten: Boon, De Oude Cam, De Troch, Den HerbergHanssens, Lambiek Fabriek, Lindemans, Mort Subite, Oud Beersel, Tilquin en Timmermans.

Lees ook

Er werden 29.300 flessen afgevuld. De buitenkant werd bedrukt met een feestelijk driekleurig design. Op de voorkant staan het logo van HORAL, de namen van alle producenten, de datum 1997-2022, een vlagje met het getal 25 en het Europese GTS-label.

Deelnemers aan de Toer de Geuze zullen de Megablend 2022 al kunnen proeven bij alle deelnemende brouwerijen en stekerijen. Vanaf maandag zijn de flessen ook verkrijgbaar bij de gespecialiseerde bierhandels.

The Lambic Round Table

Aan de vooravond van de Toer de Geuze organiseren HORAL en VisitFlanders een rondetafelgesprek, dat online kan gevolgd worden. Voorzitter Gert Christiaens zal samen met erevoorzitter Frank ? Boon, Kloris Devillé van Den Herberg en Stu Stuart, een Amerikaanse organisator van bierreizen, van gedachten wisselen over de lambiekcultuur in het Pajottenland en de Zennevallei. Het gesprek wordt gemodereerd door bierjournalist Breandán Kearney. Gezien men gepassioneerde geuzeliefhebbers wereldwijd wil bereiken, zal het

Voor alle praktische info, zie www.horal.be/toer-de-geuze-2022
Voor meer info omtrent de The Lambic Round Table: www.toerdegeuze.be

Cookie instellingen