Gimmert Gist 2019

Gimmert Gist 2019

DatumZondag 14 juli 2019
13:00 - 19:00 uur
EntreeGratis
HoofdcategorieBierfestival
Subcategorie bierfestival, activiteit
De derde editie van het Gimmert Gist Speciaal Bier Festival op zondag 14 juli 2019. Georganiseerd door Café Gij&Ik en Heeren van Ghemert.


SPECIAAL BIER FESTIVAL GIMMERT GIST: DE 3E EDITIE

GEMERT – Na een overweldigende tweede editie met meer dan 1500 bezoekers, vindt op zondag 14 juli 2019 de derde editie van het Gimmert Gist Speciaal Bier Festival plaats. Gimmert Gist is een initiatief van een groep enthousiaste bierliefhebbers uit Gemert, in samenwerking met Heeren van Ghemert en Café Gij&Ik.

Uitgangspunt voor deze derde editie van Gimmert Gist is het proeven van mooie en kwalitatief hoogstaande streekbieren. Daarnaast staat de sfeer hoog in het vaandel. De unieke locatie op het Ridderplein tegenover een middeleeuws kasteel in combinatie met live muziek en goed eten moet zorgen voor een bruisend festival voor jong en oud. Om 13.00u zullen de eerste vaten door de diverse brouwers aangeslagen worden, waarna er tot 19.00u meer dan 50 verschillende bieren geproefd kunnen worden. Net als vorige editie is er dit jaar voor gekozen om uitsluitend lokale en regionale ambachtelijke brouwerijen een podium te geven. Enerzijds om de lokale en regionale biercultuur te versterken, anderzijds omdat vorige editie heeft bewezen dat onze regio ontzettend veel mooie brouwerijen en bieren herbergt. In totaal zullen er bijna 20 brouwerijen aanwezig zijn. Bezoekers kunnen bij binnenkomst een proefglas kopen om vervolgens kennis te maken met al het moois dat er in onze nabije omgeving wordt gebrouwen. Verder zal de middag worden aangekleed met mooie live muziek en lekker eten.

Entree

De entree voor dit festival is gratis voor een ieder. Om te proeven kan er een proefglas worden gekocht voor €7,50. Dit is inclusief het vullen van het proefglas met één van de meer dan 50 bieren.

Gimmert Gist - speciaal bierfestival

Zondag 14 juli 13.00u – 19.00u

Ridderplein in Gemert

www.gimmertgist.nl & www.facebook.com/gimmertgist

€ 7,50 inclusief glas en 1 proefbier

Te drinken bieren & aanwezige brouwerijen

Brouwerij Amai uit Lommel (België)Big Belly Brewing uit BredaBrouwerij De Blauwe Knoop uit MillStoombrouwerij De Pimpelier uit Budel-SchootDeftige Aap uit NuenenBrouwerij Eeuwig Zonde uit SomerenBrouwerij Frontaal uit BredaHolevoort uit BakelHooglander Bier uit Aarle-RixtelBrouwerij de Kat uit HelmondBrouwerij Laarbeek uit Aarle-RixtelLux Brewery uit EindhovenMuifelbrouwerij uit OssSkavuiten | Brouwerij Asten uit AstenSolo Beer brouwerij uit GemertUthoka Vughtsbier uit BerlicumVandeoirsprong uit Oirschot

Locatie

Naam: Ridderplein Gemert
Adres:Ridderplein 35
Postcode:5421CX
Plaats: Gemert
Website:www.gimmertgist.nl
Email:info@gijenik.nl
Telefoon:0610045316

Meer evenementen

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.