Speciaalbier festival Zutphen

Speciaalbier festival Zutphen

DatumZondag 20 augustus 2017
13:00 - 22:00 uur
EntreeGratis
Soort proeverij, bierfestival
Verschillende brouwerijen en biermerken hebben hun bar uitgestald om iedereen te laten genieten van heerlijke speciaal bieren.


Zondag 20 augustus wordt het 1e speciaalbier festival van Zutphen gehouden! Bij dit festival, wat om 13:00 uur van start gaat in het Vogelpark, hebben verschillende brouwerijen en biermerken hun bar uitgestald om iedereen te laten genieten van heerlijke speciaal bieren. De merken, waaronder La Trappe, Palm, Cornet en de Molen staan klaar met een lekker proefglas en de nodige kennis om iedereen wat geschiedenis en interessante bierfeitjes bij te leren.

Naast deze bierbarren bieden ze ook de mogelijkheid een lekker hapje te eten van Klein Proeven en staat DJ Wilbert van B-FM de hele dag klaar met de lekkerste Chill Out muziek en Lounge hits. Ook aan de kleintjes is gedacht, het springkussen is opgeblazen voor de hele dag plezier!

Wat is belangrijk om te weten?
Het festival begint om 13.00 uur en eindigt zo ongeveer wanneer de zon onder gaat. De locatie is het Vogelpark in Zutphen en de toegang is helemaal gratis!

Te drinken bieren & aanwezige brouwerijen

Cornet - Brouwerij de Hoorn uit Steenhuffel (België)La Trappe Witte Trappist - Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V. uit Berkel-EnschotPalm - Palm Belgian Craft Brewers uit Steenhuffel (België)Urthel Hop-It - Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V. uit Berkel-EnschotUrthel Saisonniere - Bierbrouwerij Urthel uit Ruiselede (België)Brouwerij De Molen uit BodegravenBierbrouwerij Rodenbach uit Roeselare (België)

Locatie

Naam: Vogelpark
Adres:Berkelsingel 17
Postcode:7201 BK
Plaats: Zutphen
Website:www.facebook.com/speciaalbierfestivalzutphen
Email:info@kandq.nl
Telefoon:0575-820288

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.