Bierfestival Leeuwarden 2018

Bierfestival Leeuwarden 2018

DatumZaterdag 22 september 2018
15:00 - 23:00 uur
Entree€10,-
HoofdcategorieBierfestival
Subcategorie prijsuitreiking, tap takeover
De Markies en Neushoorn organiseren het allerbeste Bierfestival in Leeuwarden. Kom en proef 100 verschillende speciaalbieren van top brouwerijen.


Bierfestival Leeuwarden 2018

Op het Mata Hariplein, pal voor Speciaalbiercafé De Markies en Neushoorn, presenteren maar liefst 13 topbrouwerijen meer dan 100 speciaalbieren. Drie tap-takeovers in De Markies en Neushoorn maken het exclusieve aanbod compleet.

Wie de bierkaart van De Markies in Leeuwarden weleens in handen heeft gehad weet één ding zeker: dit zijn mensen met hart en passie voor bier! Al jaren laat De Markies haar gasten kennismaken met uitzonderlijke bieren uit binnen- en buitenland. Bekende maar ook minder bekende brouwers staan met diverse bijzondere bieren op de bierkaart.

Dit jaar wordt er een bijzondere nieuwe stap gezet. In samenwerking met Neushoorn organiseert De Markies op 22 september een jaarlijks terugkerend bierfestival. Tijdens het festival krijg je de kans om de lekkerste speciaalbieren te proeven en persoonlijk kennis te maken met de brouwerijen. Bovendien wordt er gezorgd voor lekker eten. Met andere woorden: het walhalla voor liefhebbers van speciaalbier.

Te drinken bieren & aanwezige brouwerijen

Het BrouwDOK uit HarlingenGrutte Pier uit LeeuwardenKleine Beer uit LemmerDe Kromme Haring uit UtrechtBrouwerij de Moersleutel uit AlkmaarOedipus Brewing uit AmsterdamStanislaus Brewskovitch Craft Beer uit EnschedeUiltje Brewing Company uit Haarlem

Locatie

Naam: Mata Hariplein
Adres:Ruiterskwartier 41
Postcode:8911 BP
Plaats: Leeuwarden
Website:www.neushoorn.nl/nl/event/
Email:info@neushoorn.nl
Telefoon:058 303 07 30

Meer evenementen

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.