Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierfestival Oudenbosch | Bieren proeven

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierfestival Oudenbosch

Het Oudenbosch Bierfestival wordt dit jaar op zaterdag 25 september weer in het centrum van Oudenbosch gehouden. Van 14.00 uur tot 20.00 uur staan op het Jezuïetenplein diverse kraampjes van lokale bierbrouwers.

Bierfestival Oudenbosch
De Blauwe IJsbeer logo
Brouwerij De Blauwe IJsbeer

Lekker proeven op het Bierfestival Oudenbosch Het Oudenbosch Bierfestival wordt dit jaar op zaterdag 25 september weer in het centrum van Oudenbosch gehouden. Van 14.00 uur tot 20.00 uur staan op het Jezuïetenplein diverse kraampjes van lokale bierbrouwers.

De organisatie ligt in handen van het Biergilde Oudenbosch en Villa D’este. Speciaal voor deze gelegenheid heeft het Biergilde Oudenbosch bij Brouwerij Roodbaard uit Steenbergen een speciaal festivalbier laten brouwen.  Deelnemers kunnen een proefpakket kopen voor € 20,-. In dat pakket zitten 7 munten, een proefglas en een flyer. Ook dit jaar is er een tweede, kleiner pakket te koop. Het proefglas kan men bij de brouwerijen laten vullen met heerlijke, frisse en bijzondere bieren. Daarnaast kunt u gezellig op de terras van het Jezuïetenplein een hapje komen eten. Kortom, een mooie gelegenheid om samen met vrienden en familie heerlijk van te genieten!  

Biergilde Oudenbosch

Het Biergilde Oudenbosch is een vereniging met een passie voor het brouwen en proeven van speciaalbieren. In 2014 opgericht door vijf enthousiaste vrienden en uitgegroeid tot een club van 13 mensen. Zij vinden het leuk om geïnteresseerden kennis te laten maken met bijzondere bieren. Daarom organiseert men nu voor de vierde keer in Oudenbosch een bierfestival.  

Op een sfeervolle locatie in het historisch hart van Oudenbosch komen liefhebbers van speciaalbieren goed aan hun trekken. In totaal zullen 10 brouwers circa 57 bieren schenken.  Corona maatregelen Dit jaar zijn een aantal voorwaarden om het bierfestival te bezoeken. Bij de toegangscontrole heeft iedere bezoeker het volgende nodig: een identificatiebewijs, een ingevulde toegangskaart (gratis via onze Facebookpagina), een Coronabewijs van vaccinatie (App of uitgeprint met QR-code) of een test met een negatieve uitslag (gratis test via www.testenvoortoegang.org).

Naast onderstaande brouwerijen zullen ook Inglorious Brewstars en Koekwhouse aanwezig zijn op dit bierfestival. 

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen