Achel blond

Achel blond
Brouwerij Trappistenbrouwerij de Achelse Kluis
Land België
Gebrouwen sinds 1998
Soort Tripel bier
Alcohol 8%
Gisting Bovengisting
Kleur Goudblond
Drink temperatuur Onbekend
Stamwortgehalte Onbekend
Website achelsekluis.org/
Meer Achel

Achel blond kopen

Achel blond is online te koop bij:

Verpakkingen van Achel blond:

Prijzen van Achel blond Aanbiedingen van Achel blond

Smaak & beschrijving

Aroma en smaak: hoppig aroma met héél lichte karameltoets, beetje gist, en een aangename hopbittere toets. Een écht trappistenbier. Velen vallen voor zijn verfijnde volle smaak.

Diepbruin Trappistenbier van hoge gisting. Zonder toevoeging van kruiden ruikt het bier naar zoethout, anijs en gedroogd fruit. De smaak van Achelse Kluis Bier Bruin is zacht op de tong maar kent een krachtige afdronk.

1 reactie

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Alouis Heijmans (gast) op 06-08-2017 om 10:52:05

Goudblond en troebel door de nagisting. Met een stevige kraag die zich goed aan het glas hecht. Opvallend grote bellen.De geur is wat licht zurig, citrusachtig. Drinkend doet het aan tarwebier denken. Zit de nodige fruitigheid in opgesloten. Met een zekere prikkeling in de keel. Waarna de zure fruitigheid in de mond achter blijft. Toch ervaar je een wat plakkerige achtergrond, die op een gegeven moment behoorlijk afbreuk doet aan het smaakgevoel. Wordt wat melig van karakter. Is door de dominante smaak niet makkelijk doordrinkbaar. Daardoor ook behoorlijk zwaar. Een tijdje later ervaar je nog de smaak. Maar is door de papperigheid niet echt bekoorlijk. Had er meer van verwacht; is gewoon een tegenvaller.

Reclame van Grolsch Radler 0.0% Citroen

The Real Thing
Commercial van Grolsch Radler 0,0%. Een man zit buiten aan de bar en vraagt om 'The Real Thing'. De barman aarzelt niet en geeft hem een Grolsch 0.0 Radler.

Meer reclames van Grolsch Radler 0.0% Citroen

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Biernet. Meer dan tienduizend bezoekers gingen je voor!