Bavaria 0.0% Fruity Rosé

Bavaria 0.0% Fruity Rosé

Bavaria 0.0% Fruity Rosé
Brouwerij Bavaria
Land Nederland
Gebrouwen sinds 2014
Soort Alcoholvrij bier
Alcohol 0%
Gisting Ondergisting
Kleur Roze
Drink temperatuur 3 graden °Celsius
Stamwortgehalte Onbekend
Website bavaria.com/...
Meer Bavaria

Bavaria 0.0% Fruity Rosé kopen

Bavaria 0.0% Fruity Rosé is online te koop bij:

Smaak & beschrijving

Bavaria 0.0% Fruity Rosé is een fris alcoholvrij rosébier , gebrouwen volgens een uniek recept met natuurlijk mineraalwater uit eigen bron. Het heeft een verrassende twist van rode vruchten en de combinatie van frambozen, kersen en bosbessen maakt het een fruitig, fris alcoholvrij bier met een lichtzoete en fruitige afdronk. De framboos is de duidelijkste smaak, die fris tot uiting komt.

De combinatie van frambozen, kersen en bosbessen geeft 0.0% Fruity Rosé juist die intense fruitige smaak waar je zomers van blijft genieten.

Bavaria 0.0% Fruity Rosé heeft een fris roze kleur. Het bier wordt gebrouwen met natuurlijk mineraalwater, tarwemout, gerstemout, natuurlijke suikers, hop, natuurlijke vruchtensappen en aroma’s.

Alcoholvrij rosébier is een verfrissend en fruitig witbier zonder alcohol met de friszoete smaak van rode vruchten, gebrouwen in zuiver mineraalwater. Het kan zowel gaan om helder, als troebel bier.

Gewoon alcoholvrij bier heeft de typische moutsmaak van pils. Veel mensen missen daarbij de smaak van alcohol. Bij alcoholvrij witbier en rosébier is dat niet zo omdat die moutsmaak onderdrukt wordt door de aroma’s van kruiden, citrus en rode vruchten.

1 reactie

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Irene van Dongen (gast) op 18-12-2015 om 20:35:05

Ik woon in Duitsland en heb op een feest in Nederland Rosébier gedronken en vond het héérlijk !!!! Kan ik het ergens bestellen ???

Reclame van Bavaria

Bavaria brengt ode aan erfgoed
Brouwerij Bavaria geeft men het brouwambacht al 300 jaar door. In deze nieuwe campagne zie je hoe het stokje wordt overdragen aan de 7e generatie.

Meer reclames van Bavaria

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Biernet. Meer dan tienduizend bezoekers gingen je voor!