Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Rodenbach Rosso met 4% alcohol

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Rodenbach Rosso

Rodenbach Rosso is een Fruit met 4,0% alcohol. Rodenbach Rosso wordt gebrouwen door Brouwerij Rodenbach in Roeselare.

Rodenbach Rosso
Rodenbach Rosso 4pack flesjes

Eigenschappen

Rodenbach Rosso is een fruitig verfrissend bier op basis van de unieke Rodenbach bieren, gerijpt op eiken houten vaten, deels gemacereerd met rode vruchten.

Rodenbach Rosso online bestellen

   • Set van 4 flesjes á 0,25 liter
    Vanaf €4.39

    €4,39 per set
    €4,39 per liter

  Aanbiedingen en prijzen van Rodenbach Rosso

  Actueel zijn er geen Rodenbach Rosso aanbiedingen. De prijs van een liter Rodenbach Rosso is niet bekend.

  Smaak & Omschrijving

  Rodenbach Rosso is een fruitig verfrissend bier op basis van de unieke Rodenbach bieren, gerijpt op eiken houten vaten, deels gemacereerd met volle rode vruchten.

  Zijn unieke frisfruitige smaak dankt Rodenbach Rosso aan de zure krieken, frambozen en veenbessen die het op hout gerijpte bier verrijken en op smaak brengen. Het bier heeft de kleur van een jonge Bourgogne wijn. Het bier is licht alcoholisch, heeft een licht drogende afdronk en een mooie rozerode schuimkraag.

  Reviews

  Nog geen reviews voor Rodenbach Rosso.
  Wat vind jij van dit bier?

  Meer merken van Rodenbach

  • Rodenbach Alexander - Ale - 5,2%

   Rodenbach Alexander heeft een uniek, gebalanceerd palet, complexe afdronk en subtiele fruit- en houttoetsen. Het bier is ongetwijfeld één van de beste Sour Ales die Rodenbach ooit creëerde. Rodenbach Alexander werd eind september 2016 gelanceerd als Limited Edition.

  • Rodenbach Caractere Rouge - Dubbel - 7%

   Rodenbach Caractere rouge heeft een prikkelende smaak in het begin. Het bevat scherpe zuren die al snel worden gecombineerd met een aangename restzoetheid en een droogheid, afkomstig van veenbessen.

  • Rodenbach Classic - Oud bruin bier - 5,2%

   Rodenbach Classic is het Vlaamse roodbruine speciaalbier wat erkend is als Traditioneel Streekproduct. Rodenbach is heel verfrissend en eetlustopwekkend: het perfecte aperitief!

  • Rodenbach Grand Cru - Ale - 6%

   Rodenbach Grand Cru is een zeer afwijkend bier uit West-Vlaanderen, met een roodbruine kleur door de gebruikte ‘Weense gerstemout’. De smaak van het bier is fruitig zuur en heeft een zeer lange afdronk. 

  • Rodenbach Vintage - Oud bruin bier - 7%

   De smaak van Rodenbach Vintage is complex, rond, intens en verfrissend. Kenmerkend is de appelzurige fruitigheid in combinatie met karamel, wilde honing en eik met een toets van vanille, kers en zoethout.

  Zie minder merken

  Bekijk alle biermerken

  2 reacties

  Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

  Peter (gast) op 17-08-2014 om 23:16:36

  Een klasse bier met de smaak van rood fruit. Mooi bouquet, prima afdronk. Geen chemische 'smaak' en ook niet zo zoet gelukkig. Zeer verfrissende dorstlesser. Prachtige kleur ook.

  Richard Asselberghs (gast) op 24-07-2014 om 23:42:34

  Rosso is een verfrissend mild bier met een smaak die aan kriek doet denken maar is helemaal niet plakkerig zoet, iets dat sommige krieksoorten wel hebben. Er is toch een tikkeltje zoet aanwezig, afkomstig van frambozen en krieken. Heerlijk !!!

  Zie meer reacties

  Zie minder reacties