Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Beerwulf Trappistenpack

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Beerwulf Trappistenpack

Het Beerwulf Trappistenpack is een bierpakket wat altijd door de webshop wordt aangeboden. Dankzij dit bierpakket ontdek je de wondere wereld van het trappistenbier. In dit pakket vol speciaalbier vind je 16 verschillende Trappistenbieren.

Het pakket bestaat uit 16 flessen

Beerwulf bierpakket met trappistenbieren
La Trappe Isid or
Westmalle Tripel kelk
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  16 flessen

 • Soorten bier

  Tripel, Dubbel, Gerstewijn, Quadrupel, Blond, Amber

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Er zijn op dit moment geen winkels bekend die dit bierpakket verkopen.

Het Beerwulf Trappistenpack

De Beerwulf Ontdekkingspack bevat diverse heerlijke speciaalbieren! Het pakket bevat Trappistenbieren van 16 verschillende brouwerijen in 7 verschillende bierstijlen uit 5 landen.

Over de merken in dit bierpakket

Achel blond (Trappistenbrouwerij de Achelse Kluis)
Aroma en smaak: hoppig aroma met héél lichte karameltoets, beetje gist, en een aangename hopbittere toets. Een écht trappistenbier. Velen vallen voor zijn verfijnde volle smaak.

Achel bruin (Trappistenbrouwerij de Achelse Kluis)
een stevige body, moutzoet, karamel, fruitig (rozijntjes, banaan, vijgen) aangename hopbittere toets. Een écht trappistenbier.

Chimay Blauw (Abdij Notre-Dame de Scourmont)
Blauwe Chimay heeft een geur van pruimen en suiker met een lichtelijk aroma van alcohol. Het bier smaakt licht bitter met noten van donkerfruit en mout met een langdurige intense afdronk.

Chimay Dubbel (Abdij Notre-Dame de Scourmont)
Het bier heeft een licht fruitige abrikozengeur. De smaak is te omschrijven als zijdezacht  met een lichte bittere noot. De schuimkraag is stevig en romig.

Chimay Tripel (Abdij Notre-Dame de Scourmont)
De combinatie van verse hop en gist benadrukt de ietwat bittere smaak met een fruitige toets van muskaatdruiven, rozijnen en zelfs rijpe appels. De schuimkraag is fijn en sneeuwig.

Engelszell Benno Trappist (Stift Engelszell)
De monniken beschrijven dit Trappistenbier als volgt:  Met een intense rode glans doet de Benno denken aan een zonnige herfstdag in de Donau-vallei. De fijne bubbels zorgen voor compact schuim, dat complexe, kruidig-grasachtige hoparoma's afgeeft. Na een een eerste slok komt Strissel Spalter hop (uit de Elzas) met met zijn volle kracht en kruidigheid naar voren. Gedragen door aangename moutaroma's sluit dit trappistenbier af met een intense, harmonieuze bitterheid.

Engelszell Gregorius Trappist (Stift Engelszell)
Een donker en complex trappistenbier. Vanonder een kleine schuimkraag komen heerlijke geuren omhoog. Het bier is enerzijds zoet maar heeft een flinke bite en lekkere bitterheid. Onder andere door het gebruik van honing uit eigen abdijtuin heeft dit bier een erg bijzondere smaak.

La Trappe Blond (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Blond heeft een frisse en fruitige smaak. Het is een goudgeel trappistenbier met een witte schuimkraag en een rijke smaakbeleving. Een toegankelijk, prikkelend bier met een licht zoete, zacht bittere en moutige smaak. 

La Trappe Isid'or (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Isid'or heeft een volle en licht bittere smaak met een fruitige afdronk. Het is een amberkleurig trappistenbier met een gebroken witte schuimkraag. De harmonieuze smaak begint fruitig en gaat dan over in moutige karamel; een perfecte balans tussen complexiteit en eenvoud.

Rochefort 6 (Abdij Notre-Dame de Saint-Rémy)
Rochefort 6 Trappist is een dubbel bier met een aroma van mout, rozijnen en karamel. Het bier bevat daarnaast aardse tonen en gistaroma's. 

Rochefort 8 (Abdij Notre-Dame de Saint-Rémy)
De smaak van dit bier is lichtjes zoet met vlokjes kruiden. De alcohol en donkere fruittoetsen zijn mooi in evenwicht. Het is lichtzoet, een beetje droog en vooral toch de nodige dosis bitter in de afdronk. Het bier heeft een roodbruine kleur met een stevige crémekleurige schuimkraag die goed aan de wand van het glas blijft plakken. De geur is complex: kruidig, fruitig en zelfs een beetje bitter. Ook is er een geur van rozijnen waar te nemen. Bij het uitschenken komt ook de geur van geroosterd mout vrij.

Rochefort Trappist 10 (Abdij Notre-Dame de Saint-Rémy)
De Rochefort Trappist 10 is een krachtig bruin bier met een dieprode gloed. Het is een zeer krachtig bier met een levendig karakter. Het aroma is fruitig en moutig. De smaak van het bier is zoet-bitter. Fruitigheid, koffie, moutigheid en hoppigheid komen allemaal naar boven. Daarbij zorgt het stevige alcoholpercentage voor de nodige verwarming en samentrekking in de mond. In de nasmaak is een aantal van deze elementen te bespeuren. Het bier is een Trappistenbier en is heerlijk te combineren bij een varkenshaas of steak.

Tre Fontane Tripel (Abdij Tre Fontane)
Tre Fontane Trappistenbier is een blonde trappist met een alcoholpercentage van 8,5%. Het bijzondere aan dit bier is dat er eucalyptus aan is toegevoegd. De Internationale Vereniging Trappist beschreef de smaak als volgt: 'een mild-zoete afdronk die wordt veroorzaakt door het eucalyptuskruid dat de smaak zuivert en verfrist. De bitterheid van de hop houdt deze zoetheid in evenwicht’.

Westmalle Dubbel (Abdij van Westmalle)
In de neus vallen de esters en fruitigheid op. Men herkent er vooral toetsen van rijpe banaan in. De smaak is fruitig en licht bitter met een lange droge afdronk.

Westmalle Tripel (Abdij van Westmalle)
Het is een complex bier met veel fruitigheid, je proeft rijpe banaan en een fijne hopbitterheid. Het mondgevoel is rond en vol. Een subtiele zoete toets die wordt gedragen door fruitigheid en bitterheid. De afdronk is lang, droog en aangenaam bitter.

Zundert 8 (Trappistenbrouwerij de Kievit)
Zundert 8 is een niet te zwaar en niet te donker bier. Het heeft een kruidige smaak. Dit trappistenbier werd tot de introductie van Zundert 10 in september 2018 'Zundert Trappist' genoemd. Tot dat moment was Zundert 8 namelijk het enige bier van Trappistenbrouwerij de Kievit.