Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierpakket boordevol tripels | Speciaalbierbox Beerwulf

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierpakket boordevol tripels

Toffe Tripels bierpakket bevat een selectie van de beste tripels uit Nederland en België. Ideaal voor de liefhebber van krachtige en smaakvolle bieren.

Het pakket bestaat uit 10 flessen

beerwulf toffe tripels header
Zeezuiper header
La Trappe Tripel fles en glas
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  10 flessen

 • Soorten bier

  Tripel

 • Extra's

  -

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Bierpakket boordevol tripels kopen

€ 42,99

Het pakket bevat 10 flesjes tripels van verschillende brouwerijen uit Nederland en België. De bieren hebben een alcoholpercentage van 8 tot 10% en zijn gebrouwen met een combinatie van gerst, tarwe en hop.

Dit bierpakket bestaat uit een breed scala aan tripelbieren uit de lage landen. Ontdek bijvoorbeeld het Trappistenbier Westmalle Tripel of een tripel van het Waddeneiland Texel: Tuunwal Tripel. 

Over de merken in dit bierpakket

Arend Tripel (Bierbrouwerij De Ryck)
Arend Tripel is een krachtig bier met een intense smaak. Goed in balans, een hoppige neus en zachte moutsmaak. Dit speciaalbier past het best bij gekruide gerechten en zoete desserts. 

La Trappe Tripel (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Tripel is een goudblond trappistenbier met een witte schuimkraag. Fruitige geuren van perzik en abrikoos zijn gecombineerd met een bloemige geur. La Trappe Tripel is een klassiek trappistenbier met een krachtige en volle smaak.

Paix Dieu Tripel (Brasserie Caulier)
Paix Dieu Tripel is een krachtig en karaktervol bier. Alle karakter komt vrij in de mond en ontwikkelt zich tot een lange en verfijnde bittere smaak, ondersteund door een vleugje hop.

Texels Tuunwal Tripel (Texelse Bierbrouwerij)
Texels Tuunwal Tripel is een echte krachtpatser en met zijn uitgekiende hopbitterheid zal dit uitzonderlijke bier één van de intieme levensgenoegens zijn voor de ware liefhebber.

Tongerlo Prior Tripel (Brouwerij Haacht)
Tongerlo Prior is een goudgeel speciaalbier dat zich kenmerkt door zijn hoppige aroma's en fruitige toetsen. Dit abdijbier begint in de mond met een zachte aanzet, die uitvloeit in een aangename bitterheid. De hergisting op fles zorgt voor een intense smaak en voor een langere bewaartijd! Het speciaalbier met 9% alcohol is het beste te drinken op een temperatuur van 7°C.

Tripel Kanunnik (Brouwerij Wilderen)
De Tripel Kanunnik heeft een zoetmoutige en kruidige smaak. De afdronk is zacht, licht hopbitterig en kruidig door het gebruik van fijne & edele hopsoorten.

Tripel Karmeliet (Bierbrouwerij Bosteels)
Karmeliet Tripel heeft niet alleen een heerlijke smaak ook een heerlijke geur. Want als je ruikt aan Tripel Karmeliet dan denk je direct aan een rozentuin. De geur is aantrekkelijk door vanille en bruine suiker. Daarnaast heeft het bier veel fruitigheid van perzik en banaan. Heel licht op de achtergrond herken je wellicht iets van citrus. In de smaak overheerst in eerste instantie de hop met haar behoorlijke bitters. Dit geeft het bier kracht en pit. Neem even de tijd en de herkenbare zoete smaak die we kennen van de geur komt terug. Het wordt romig zacht en de zweem van vanille komt ook weer tevoorschijn.

Tripel LeFort (Brouwerij OMER Vander Ghinste)
Tripel LeFort is een goudblond bier van 8,8% dat zich onderscheidt door zijn frisheid, fruitig aroma en een mooie zachte en volle smaak. De hoge gist die voor dit bier gebruikt wordt resulteert in een bier met een vanille- en kruidnagelaroma en tegelijk een fruitige smaak van bananen en rode appels. Aangename toetsen van citrus, limoen en rozen maken het bier evenwichtig en tegelijk complex.

Westmalle Tripel (Abdij van Westmalle)
Het is een complex bier met veel fruitigheid, je proeft rijpe banaan en een fijne hopbitterheid. Het mondgevoel is rond en vol. Een subtiele zoete toets die wordt gedragen door fruitigheid en bitterheid. De afdronk is lang, droog en aangenaam bitter.

Zeezuiper (Scheldebrouwerij)
Dit goudkleurige bier sprankelt in je glas en de schuimkraag is redelijk los. In de geur zijn aroma's van oranjebloesem en een lichte fruitigheid te bespeuren. Naast de fris bittere en hoppige smaak vind je ook sinaasappel en koriander terug. Een tikje spicy is hij ook wel. De afdronk is redelijk vol met vele smaken die lang bij blijven. Verder is het lang en fris.

Cookie instellingen