Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Kadopakket: 12 streekbieren Zuid-Holland

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Kadopakket: 12 streekbieren Zuid-Holland

In dit kadopakket vind je 12 streekbieren uit de provincie Zuid-Holland. In dit pakket vind je geen grote merken, maar lokale en exclusieve speciaalbieren.

Het pakket bestaat uit 12 flessen

Kadopakket 12 streekbieren Zuid-Holland
De Blauwe Tram
Flink - Blond bier van brouwerij 't IJ uit Amsterdam header
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  12 flessen

 • Soorten bier

  India Pale Ale, Weizen, Wit, Blond, Pale Ale, Tripel, Ale, Amber, Lentebok

 • Extra's

  Biervaneigenbodem opener met magneet

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Kadopakket: 12 streekbieren Zuid-Holland kopen

€36,00 € 34,50

Dit is een selectie van de beste lokale speciaalbieren uit provincie Zuid-Holland. In dit pakket vind je geen grote bekende bieren, maar lokaale exclusief bier van eigen bodem. De speciaalbieren worden met de hand gebrouwen en komen uit kleinschalige brouwerijen. Bij dit kadopakket krijg je een boekje met een uitleg hoe je elk bier moet drinken.

Over de merken in dit bierpakket

Bomschuit Scheveningen (Brouwerij Scheveningen)
Bomschuit van Brouwerij Scheveningen is een IPA met een middelmatige tot hoge hopsmaak. Door de vergisting heeft het bier een lichte fruitigheid gekregen.

Delftse Brouwers Weizen (Delftse Brouwers)
Delftse Brouwers Weizen is een bier dat zacht van smaak is en het bevat fruitige tonen. Deze Weizen uit Delft is fris van smaak. 

Eiber Achter de Duinen (EIBER Bier)
Achter de Duinen is een American Wheat Ale. Anders dan de bekende Duitse hefeweizen, is dit bier fruitig en hoppig. Het traditionele witbier is met tarwe gebrouwen en kan daardoor soms een wat weeïge smaak krijgen, aldus brouwer Jasper van den Burg. Door verschillende hopsoorten toe te voegen aan het brouwsel krijgt dit bier juist een meer stevige en fruitige smaak. De hoppen geven Achter De Duinen een lichte bitterheid en aroma’s van citrus en tropisch fruit.

IJ Flink (Brouwerij 't IJ)
Flink heeft een fijne hoppige en een verfrissend bittere smaak. De smaak van dit blonde bier wordt aangevuld door subtiele fruitige aroma’s van frisse kruiden en rijpe sinaasappel.

Kaapse Karel (Kaapse Brouwers)
Kaapse Karel is een glutenvrije Session IPA met een aroma van passievrucht, grapefruit en op de achtergrond hooi en citrus. Deze verfrissende smaken eindigen in een licht bittere afdronk. 

Klein Duimpje Blauwe Tram (Brouwerij Klein Duimpje)
De Blauwe Tram is een heerlijke Tripel, niet al te kruidig. Het bier is ietsje zoet met een aangename bittere afdronk.

Koperen Kat D-AL-G (Brouwerij De Koperen Kat)
D-AL-G heeft een hele bijzondere smaak... Het bier is fris en licht ziltig en heeft een mooie pareling die zich goed manifesteert in je mond. 

Molen Op & Top (Brouwerij De Molen)
Op & Top heeft een bittere smaak waarbij de smaak van citrus een duidelijke rol speelt. Smaakindicatie: Moutig, kruiden, en citrusvruchten. 

Noordtsingle (Brouwerij Noordt)
Noordtsingle heeft een moutige, doch frisse en kruidige smaak. Dit komt doordat het bier gemaakt is van tarwe en dat vertaalt zich in deze smaak.

Schapenkopje Amber (Stichting Stadsbrouwerij Dordrecht)
Schapenkopje Amber heeft een zoete en bittere smaak. Het speciaalbier is gebrouwen met een fraaie combinatie van mout- en hopsoorten. 

Voorschotens Blond (Brouwerij Voorschoten)
Voorschotens Blond is een heerlijk fris blond bier met 4 mouten, single hop (pacific jade, Nieuw-Zeeland) en toevoeging van citroenschil en jeneverbes. Dit speciaalbier uit Voorschoten drink je bij voorkeur tussen de zes en negen graden Celsius.

Vulcaan Lentebock (Vlaardingse Bierbrouwerij)
Vulcaan Lentebock is een zacht, licht zoet bier met een karakteristieke smaak. Dit lentebier onderscheidt zich door het gebruik van Saaz, Magnum en East Kent Golding hoppen. Deze hopmengsels worden tijdens het brouwproces in drie fases toegevoegd.