Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Hoogtepunten in de bierwereld (week 20)

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Hoogtepunten in de bierwereld (week 20)

19 mei 2018 door Redactie Biernet

Ook deze week hebben wij voor jou de hoogtepunten in de wereld van brouwerijen en bier op een rijtje gezet. Dit door een kijkje te nemen op Instagram.

Bieren van Brouwerij Noordt

Neem samen met ons een kijkje naar wat de Nederlandse brouwerijen of organisatoren van bierfestivals hebben meegemaakt.

Week van het Nederlandse bier

Over minder dan een week begint de Week van het Nederlandse Bier in de met het Nederlandse Bierproeffestival in Den Haag. Het gaat hard met de kaarten dus wees er snel bij!

Maallust

In Veenhuizen is afgelopen week een hopplantage geopend. Brouwerij Maallust gaat gebruik maken van de hoppen uit deze tuin.

Walhalla en De Kromme Haring

Walhalla heeft een nieuw bier op tap in het proeflokaal. DAKUWAQA WHITE SESSION IPA 4,0% is een collaboration brew met De Kromme Haring uit Utrecht.

Brouwerij Stijl

Brouwerij Stijl heeft nog een lopende winactie met hun Geboortebier. Ken jij iemand die dit bier graag zou willen ontvangen?

De 7 Deugden

Bij Brouwerij de 7 Deugden staat de brouwerij er nog na het feestelijke openingsweekend. Ze zijn nu helemaal operationeel en mooie speciaalbieren aan het brouwen.

Oedipus

Voor het bierfestival Planet Oedipus kun je nog net Early Bird tickets scoren. Maar schiet wel een beetje op want 'Early doesn't last forever'.

Brouwerij Noordt

Bij Brouwerij Noordt zijn ze erg blij met het lange weekend. Ook 2e Pinksterdag kun je de brouwerij bezoeken en genieten van lekker bier!

Frontaal

De Tap Room van Brouwerij Frontaal is geopend dit weekend. Er staan weer lekkere speciaalbieren op het bord.

Jopen Bier

Jopen wist te scoren met hun Mooie Nel IPA tijdens de Meininger’s International Craft Beer Award 2018. Ze waren niet de enige Nederlandse brouwerij die er met een prijs vandoor ging.

Leuk blog over bier? Deel hem nu!

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl