Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Hoogtepunten in de bierwereld (week 27) | biernieuws

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Hoogtepunten in de bierwereld (week 27)

7 juli 2018 door Redactie Biernet

Er is aardig wat gebeurd in de wereld van Nederlandse brouwerijen en bier. Neem samen met ons een kijkje op Instagram om te zien wat de brouwers bezighield.

Jopen BBQ box

De Nederlandse brouwers waren weer druk in de weer afgaande op hun social media. We doen een rondje op Instagram langs verschillende brouwerijen.

Budelse Brouwerij

De Budelse Brouwerij is trots op hun alcoholvrije bier Budels Malt 0,0%. Zij werden door de Consumentenbond gekozen als één van de uitblinkers in de alcoholvrij bier categorie. Samen met Heineken 0.0 voert dit alcoholvrije bier van Budels de lijst aan. 

Bird Brewery

Fantastisch nieuws voor de mannen van Bird Brewery. Zij gaan een eigen proeflokaal realiseren in het Diemerbos. De opening staat gepland voor 2019.

Kompaan

Het is genieten bij Kompaan Bier. Hun collaboration brew met Gulpener (Oerknal) werd afgelopen donderdag gelanceerd en het was genieten in het zonnetje.

Crooked Spider

Crooked Spider controleert het RIBACS bier, voordat het gelagerd wordt op houten vaten.

Walhalla

Good morning! Nice day to brew a big hoppy beer! #brewing #earlymorning #mashin

Een bericht gedeeld door Walhalla Brewery & Taproom (@walhallabrewing) op

Bij Walhalla waren ze gisteren alweer vroeg uit de veren om een lekker hoppig bier te brouwen.

Jopenbier

Mocht je nog inspiratie nodig hebben voor bieren bij de barbecue. Jopen heeft een BBQ box gelanceerd met allemaal bieren die perfect passen bij gerechten van de grill.

Brouwerij Troost

Brouwerij Troost is op zoek naar werknemers. Zowel voor Brouwerij Troost Oost als voor Troost Westergas zijn ze op zoek naar shiftleaders.