Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Hoppe Craft Beer Fest | Bierfestival in België

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Hoppe Craft Beer Fest 2024

Hoppe Craft Beer Fest is een bierfestival in het Belgische Merksplas. Een festival in het teken van craft beer waar de echte 'beer geek' zijn hart kan ophalen.

Hoppe International craft beer festival
Abdij Notre-Dame d'Orval
Hoppe Craft Beer Fest 2024 aankondiging

Internationale bieren

Een prachtig selectie van bieren uit alle uithoeken van de wereld!  Het International Craft Beer Fest HOPPE is uniek in zijn soort en biedt de ware bierfanaat een nieuwe trekpleister om alle zintuigen te laten prikkelen door het uitgebreide aanbod van craftbieren uit diverse delen van de wereld. Kortom, een evenement dat je absoluut niet mag missen!

Bierfestival in Merksplas

Tijdens het weekend van vrijdag 12-14 april 2024 zal de 5de editie van het Hoppe Craft Beer Festival opnieuw plaatsvinden in zaal GC De MARc/kT gelegen in het centrum van Merksplas en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Kom tijdens deze 3 dagen dat het bierfestival duurt proeven en genieten van een uitgebreid en verrassend aanbod van craft bieren uit binnen- en buitenland. De meeste van de bieren worden verkocht in fles of blik en er wordt dan ook bottle sharing gepromoot, zodat je in een gezellige sfeer bieren kan degusteren, delen en proeven met elkaar. Om van een ware bierbeleving te spreken!

hoppe craft beer fest 2024

(Openings)tijden

Vrijdag 12 april van 17:00 tot 01:00 uur
Zaterdag 13 april van 13:00 tot 01:00 uur
Zondag 14 april van 13:00 tot 18:00 uur

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen