Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Leuths Bierfestival 2023 | Speciaalbierfestival in Leuth

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Leuths Bierfestival 2023

Leuths Bierfestival 2023 wordt gehouden op 11 juni. Tijdens dit speciaalbierfestival kun je genieten van een heleboel ambachtelijke bieren.

Bierfestival Leuth 2023
Stadsbrouwerij Dukes
Dejavu Coverband

2e editie van het bierfestival

Het Leuthse Bierfestival editie 2. Het is een gezellig bierfestival op 10 minuten afstand van Nijmegen. Negen brouwerijen uit het hele land komen hun mooiste producten aan het publiek voorstellen.

Samen proosten

Roode van Bierverbond Wat is er mooier dan samen met de brouwer te proosten, het bier te proeven en er over praten... Brouwerijen uit heel nederland komen met hun prachtbieren naar Leuth. Brouwerijen als Biberius (Groesbeek), D'n Drul (Groesbeek), Stollenberg (Groesbeek), Stadsbrouwerij Argentum (Schoonhoven), NUNC (Breda), Jeronimo (Elst/Nijmegen), Bierverbond (Amsterdam) en de organisatie is nog met andere brouwerijen in gesprek. 

Live muziek en eten

Natuurlijk een lekker stukje live muziek en diverse food aanbieders zullen die dag aanwezig zijn. Tijdens het festival zal pop/coverband Dejavu aanwezig zijn om het festival muzikaal te omlijsten. 

Lancering nieuw bier

Tijdens het bierfestival wordt een nieuwe bierlijn van Brouwerij Bierverbond uit Amsterdam gepresenteerd aan het publiek. De nieuwe bierlijn 'Roode' zal voor het eerst te proeven zijn tijdens een groot evenement en dat is dus tijdens het Leuths Bierfestival.

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen