Leffe Royale Cascade IPA

Leffe Royale Cascade IPA

Leffe Royale Cascade IPA
Brouwerij Anheuser-Busch Inbev Brouwerij
Land België
Gebrouwen sinds 2015
Soort India Pale Ale
Alcohol 7,5%
Gisting Bovengisting
Kleur Goudblond
Drink temperatuur 5 °Celsius
Stamwortgehalte Onbekend
Website leffe.com/...
Meer Leffe

Leffe Royale Cascade IPA kopen

Leffe Royale Cascade IPA is online te koop bij:

Verpakkingen van Leffe Royale Cascade IPA:

Prijzen van Leffe Royale Cascade IPA Aanbiedingen van Leffe Royale Cascade IPA

Smaak & beschrijving

Leffe Royale GlasDe Leffe Royale Cascade onderscheidt zich door een levendig karakter, een intense frisheid en lichte citrustoetsen (citroen en gele pompelmoes). Door het proces van dry hopping is dit goudblond bier een echte IPA (een "India Pale Ale" is een bier met een verhoogd hopgehalte) voor kenners. 

Voor een meesterbrouwer bestaat er niets kostbaarders dan hop. Want de hop bepaalt al de eigenschappen van het bier : het karakter, de smaak en de kleur. De keuze ervan is de basis van alles en moet gebeuren met uitgebreide kennis en nauwkeurigheid.

Toen meesterbrouwer Charles Nowen het Leffe Royale assortiment heeft ontwikkeld was zijn ambitie duidelijk: uitzonderlijke en karaktervolle biersoorten ontwikkelen die zowel uniek als bijzonder zijn. Nadat hij de hele wereld had afgereisd op zoek naar de allerbeste hopkwekers, heeft hij uiteindelijk drie hopsoorten uitgekozen. Één van die hopsoorten is de Cascade. Een prestigieuze hopsoort die gekweekt wordt in de Cascade Mountains in de Verenigde Staten.

Het kelk glas dat speciaal voor Leffe Royale werd ontworpen, garandeert een uitstekende kwaliteit van het schuim. De micro-gravures in de vorm van een kroon op de bodem van het glas, zorgen voor een mooi sprankelend effect en een dikke, witte schruimkraag.

Ze houden eveneens de vrijlating van bubbels en aroma’s onder controle. Het nieuwe Leffe Royale glas heeft een uitgekiend design. De voet is over de volledige lengte gedraaid met bovenaan een ingelegde kroon wat hem die unieke superieure toets geeft ten opzichte van het bestaande Leffe kelk glas.  

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Leffe

Bierbrood mix
Robèrt van Beckhoven en Leffe introduceren Leffe bierbrood

Meer reclames van Leffe

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Biernet. Meer dan tienduizend bezoekers gingen je voor!