Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Leffe Royale Cascade IPA

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Leffe Royale Cascade IPA

Leffe Royale Cascade IPA is een India Pale Ale met 7,5% alcohol. Leffe Royale Cascade IPA wordt gebrouwen door Anheuser-Busch Inbev Brouwerij in Leuven.

Leffe Royale Cascade IPA
Royale Cascade
Leffe Royale Cascade IPA

Eigenschappen

De Leffe Royale Cascade is een India Pale Ale. Leffe Royale Cascade is een goudblond bier en bevat 7,5% alcohol.

Leffe Royale Cascade IPA online bestellen

   • Set van 4 flesjes á 0,33 liter
    Vanaf €6.49

    €6,49 per 4pack
    €4,92 per liter

  Aanbiedingen en prijzen van Leffe Royale Cascade IPA

  Actueel zijn er geen Leffe Royale Cascade IPA aanbiedingen . De prijs van een liter Leffe Royale Cascade IPA is ongeveer €6,65.

  Smaak & Omschrijving

  Leffe Royale GlasDe Leffe Royale Cascade onderscheidt zich door een levendig karakter, een intense frisheid en lichte citrustoetsen (citroen en gele pompelmoes). Door het proces van dry hopping is dit goudblond bier een echte IPA (een "India Pale Ale" is een bier met een verhoogd hopgehalte) voor kenners. 

  Voor een meesterbrouwer bestaat er niets kostbaarders dan hop. Want de hop bepaalt al de eigenschappen van het bier : het karakter, de smaak en de kleur. De keuze ervan is de basis van alles en moet gebeuren met uitgebreide kennis en nauwkeurigheid.

  Toen meesterbrouwer Charles Nowen het Leffe Royale assortiment heeft ontwikkeld was zijn ambitie duidelijk: uitzonderlijke en karaktervolle biersoorten ontwikkelen die zowel uniek als bijzonder zijn. Nadat hij de hele wereld had afgereisd op zoek naar de allerbeste hopkwekers, heeft hij uiteindelijk drie hopsoorten uitgekozen. Één van die hopsoorten is de Cascade. Een prestigieuze hopsoort die gekweekt wordt in de Cascade Mountains in de Verenigde Staten.

  Het kelk glas dat speciaal voor Leffe Royale werd ontworpen, garandeert een uitstekende kwaliteit van het schuim. De micro-gravures in de vorm van een kroon op de bodem van het glas, zorgen voor een mooi sprankelend effect en een dikke, witte schruimkraag.

  Ze houden eveneens de vrijlating van bubbels en aroma’s onder controle. Het nieuwe Leffe Royale glas heeft een uitgekiend design. De voet is over de volledige lengte gedraaid met bovenaan een ingelegde kroon wat hem die unieke superieure toets geeft ten opzichte van het bestaande Leffe kelk glas.  

  Producten van Leffe Royale Cascade IPA

  Reviews

  Nog geen reviews voor Leffe Royale Cascade IPA.
  Wat vind jij van dit bier?

  Meer merken van Leffe

  • Leffe 9 graden - Blond - 9%

   Leffe 9 een mooi, koperkleurige bier van hoge gisting, Dit bier heeft een stroperige, rijke en volle smaak met een lange en frisse afdronk. Het riekt ietwat naar honing, en de krachtige aroma´s geven dit bier een intens, uitgesproken karakter.

  • Leffe Blond - Blond - 6,6%

   Leffe Blond heeft een zoetige en fruitige smaak waar een vleugje bitterheid doorschemert, met een pittige afdronk van sinaasappel.

  • Leffe Blond 0.0% - Blond - 0%

   Leffe Blond 0.0% is een bier met een fruitige smaak en een bittere toets. Het is gemaakt met dezelfde gist als andere Leffe bieren om karakter en smaak te behouden. 

  • Leffe Dubbel - Bruin - Dubbel - 6,5%

   Leffe Dubbel-Bruin heeft een volle lichtzoete en moutige smaak van vanille, kruidnagel, toffee en karamel met een droppige achtergrond.

  • Leffe Lentebier - Lentebok - 6,6%

   Leffe Lentebier is herkenbaar aan zijn fruitige smaak, met een delicaat parfum, gekruid met kruidnagel en vanille, in combinatie met een vleugje karamel. Het bier heeft een licht zoete doch bittere smaak.

  • Leffe Radieuse - Oud bruin bier - 8,2%

   Leffe Radieuse is een heerlijk bier met een mooie, warme bruine kleur. De smaak is zacht, rond en vol. Hij wordt net als de andere bieren gemaakt met de basis ingrediënten water, mout, hop en mais, maar deze bevat ook nog gerstemout, koriander en tarwe. 

  • Leffe Royale Whitbread Golding - Blond - 7,5%

   Leffe Royale Whitbread Golding is een uiterst verfijnd bier. Haar blonde kleur met subtiele bitterheid en een toets van citroen en hars, in combinatie met een smaakpalet van vruchten, bepalen de elegantie van dit bier. 

  • Leffe Ruby - Fruit - 5%

   Leffe Ruby is een robijnrood, verfrissend bier dat ontstaan is uit de unieke combinatie tussen het abdijbier, een fijne toets van hout en het delicate aroma van rode vruchten.

  • Leffe Tripel - Tripel - 8,4%

   Leffe Tripel heeft een zeer complexe smaak. Het kan omschreven worden als subtiel, licht en fris, maar ook vol in de mond met een fascinerende afdronk. Ook deze wordt gebrouwen van water, mout, mais, hop en gerstemout, maar ook met tarwe. Leffe Tripel heeft een licht zoete en bittere smaak met een noot van citroen in de afdronk.

  Zie meer merken van Leffe

  Zie minder merken

  Bekijk alle biermerken

  Reactie plaatsen

  Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

  Zie meer reacties

  Zie minder reacties

  Bier, bier en nog eens bier!