Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Leffe Lentebier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Leffe Lentebier

Leffe Lentebier is een Lentebier, Lentebok met 6,6% alcohol. Leffe Lentebier wordt gebrouwen door Anheuser-Busch Inbev Brouwerij in Leuven.

Leffe Lentebier
Leffe Lentebier set van 6 flesjes á 0,30 liter

Eigenschappen

Leffe Lentebier typeert zich door een volblonde glans, zacht aroma en licht fruitige maar geraffineerde toets.

Aanbiedingen en prijzen van Leffe Lentebier

Actueel zijn er geen Leffe Lentebier aanbiedingen. De prijs van een liter Leffe Lentebier is niet bekend.

Smaak & Omschrijving

Leffe Lentebier is herkenbaar aan zijn fruitige smaak, met een delicaat parfum, gekruid met kruidnagel en vanille, in combinatie met een vleugje karamel. Het bier heeft een licht zoete doch bittere smaak.

Glas en flesje Leffe lentebierDit bier wordt gebrouwen met respect voor de eeuwenoude traditie van de Abdij van Leffe. Leffe Lentebier heeft een fruitige en geraffineerde smaak. Dit authentieke seizoensbier wordt slechts in een beperkte hoeveelheid gebrouwen en zal jaarlijks op de markt komen om de terugkeer van de mooie lentedagen in te luiden.

Het is een bier met een lichte en elegante smaak en de volheid aan smaken herinnert eraan dat het gaat om een abdijbier dat gebrouwen wordt volgende de traditie.

Leffe Lentebier is beschikbaar van maart tot juni in de horeca en supermarkten en wordt verkocht in een verpakking van 6 x 30 cl flesjes. De aanbevolen verkoopprijs is 6,99 €.

Het laatste nieuws van Leffe Lentebier

Bekijk meer Leffe Lentebier nieuws.

Reviews

Nog geen reviews voor Leffe Lentebier.
Wat vind jij van dit bier?

Meer merken van Leffe

 • Leffe 9 graden - Blond - 9%

  Leffe 9 een mooi, koperkleurige bier van hoge gisting, Dit bier heeft een stroperige, rijke en volle smaak met een lange en frisse afdronk. Het riekt ietwat naar honing, en de krachtige aroma´s geven dit bier een intens, uitgesproken karakter.

 • Leffe Blond - Blond - 6,6%

  Leffe Blond heeft een zoetige en fruitige smaak waar een vleugje bitterheid doorschemert, met een pittige afdronk van sinaasappel.

 • Leffe Blond 0.0% - Blond - 0%

  Leffe Blond 0.0% is een bier met een fruitige smaak en een bittere toets. Het is gemaakt met dezelfde gist als andere Leffe bieren om karakter en smaak te behouden. 

 • Leffe Dubbel - Bruin - Dubbel - 6,5%

  Leffe Dubbel-Bruin heeft een volle lichtzoete en moutige smaak van vanille, kruidnagel, toffee en karamel met een droppige achtergrond.

 • Leffe Radieuse - Oud bruin bier - 8,2%

  Leffe Radieuse is een heerlijk bier met een mooie, warme bruine kleur. De smaak is zacht, rond en vol. Hij wordt net als de andere bieren gemaakt met de basis ingrediënten water, mout, hop en mais, maar deze bevat ook nog gerstemout, koriander en tarwe. 

 • Leffe Royale Cascade IPA - India Pale Ale - 7,5%

  De Leffe Royale Cascade onderscheidt zich door een levendig karakter, een intense frisheid en lichte citrustoetsen (citroen en gele pompelmoes). Door het proces van dry hopping is dit goudblond bier een echte IPA (een "India Pale Ale" is een bier met een verhoogd hopgehalte) voor kenners. 

Zie meer merken van Leffe

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl