Leffe Royale Mapuche

Leffe Royale Mapuche

Leffe Royale Mapuche
Brouwerij Anheuser-Busch Inbev Brouwerij
Land België
Gebrouwen sinds 2015
Soort Ale
Alcohol 7,5%
Gisting Bovengisting
Kleur koper
Drink temperatuur Onbekend
Stamwortgehalte Onbekend
Website leffe.com/...
Meer Leffe

Leffe Royale Mapuche kopen

Leffe Royale Mapuche is online te koop bij:

Verpakkingen van Leffe Royale Mapuche:

Prijzen van Leffe Royale Mapuche Aanbiedingen van Leffe Royale Mapuche

Smaak & beschrijving

Leffe Royale GlasDe Leffe Royale Mapuche is een echt product van de Zuid-Amerikaanse zon. Door het proces van dry hopping, wordt zijn complex karakter, zijn koperkleur, zijn subtiele bitterheid en kruidige toetsen, een ode aan de perfectie. Je proeft een bouquet van blauwe bosbes, rode vruchten, perzik en abrikoos.

Voor een meesterbrouwer bestaat er niets kostbaarders dan hop. Want de hop bepaalt al de eigenschappen van het bier. Het karakter, de smaak en de kleur. De keuze ervan is de basis van alles en moet gebeuren met uitgebreide kennis en nauwkeurigheid.

Toen meesterbrouwer Charles Nowen het Leffe Royale assortiment heeft ontwikkeld was zijn ambitie duidelijk: uitzonderlijke en karaktervolle biersoorten ontwikkelen die zowel uniek als bijzonder zijn. Nadat hij de hele wereld had afgereisd op zoek naar de allerbeste hopkwekers, heeft hij uiteindelijk drie hopsoorten uitgekozen.

Één van die hopsoorten is de Mapuche. Deze uitzonderlijke en kostbare hop wordt exclusief gekweekt voor Leffe op de Patagonische hoogvlaktes in Argentinië. Deze hop beschikt over een bouquet van blauwe bosbes, rode vruchten, perzik en abrikoos.

Het kelk glas dat speciaal voor Leffe Royale werd ontworpen, garandeert een uitstekende kwaliteit van het schuim. De micro-gravures in de vorm van een kroon op de bodem van het glas, zorgen voor een mooi sprankelend effect en een dikke, witte schruimkraag.

Ze houden eveneens de vrijlating van bubbels en aroma’s onder controle. Het nieuwe Leffe Royale glas heeft een uitgekiend design. De voet is over de volledige lengte gedraaid met bovenaan een ingelegde kroon wat hem die unieke superieure toets geeft ten opzichte van het bestaande Leffe kelk glas.  

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Leffe

Bierbrood mix
Robèrt van Beckhoven en Leffe introduceren Leffe bierbrood

Meer reclames van Leffe

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Biernet. Meer dan tienduizend bezoekers gingen je voor!