Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Leffe Winterbier | Bière d'Hiver

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Leffe Winterbier

Leffe Winterbier is een Amber, Winter met 6,6% alcohol. Leffe Winterbier wordt gebrouwen door Anheuser-Busch Inbev Brouwerij in Leuven.

Leffe Winterbier
Leffe Winterbier Sixpack met flesjes van 0.33l
Leffe Winter Bier Logo

Eigenschappen

Leffe Winterbier is een ideaal genot voor de winter of kerstavond(en). Dit bier is de perfecte samenstelling tussen zoet en bitter met veel kruidige smaken.

Aanbiedingen en prijzen van Leffe Winterbier

Actueel zijn er geen Leffe Winterbier aanbiedingen. De prijs van een liter Leffe Winterbier is niet bekend.

Smaak & Omschrijving

Dit Winterbier van Leffe heeft een perfecte balans tussen bitter en zoet. Een fruitige maar kruidige smaak zorgt ervoor dat je een heerlijke lange nasmaak hebt. Verder komt in dit bier de kaneelgeur sterk terug om het echt een winters gevoel te geven. Kortom een heerlijk biertje dat ideaal is tijdens een gezellige kerstavond.

De brouwers hebben veel aandacht besteed om dit biertje ideaal te maken voor de koude winterse avonden. Sinds dit biertje in 2017 op de markt is gebracht was het direct al een favoriet. Gebrouwen volgens de oude traditie van Abbaye de Leffe. Dit winterbier wordt een keer peer jaar gebrouwen voor de koude wintermaanden.

Het laatste nieuws van Leffe Winterbier

Bekijk meer Leffe Winterbier nieuws.

Reviews

Nog geen reviews voor Leffe Winterbier.
Wat vind jij van dit bier?

Meer merken van Leffe

 • Leffe 9 graden - Blond - 9%

  Leffe 9 een mooi, koperkleurige bier van hoge gisting, Dit bier heeft een stroperige, rijke en volle smaak met een lange en frisse afdronk. Het riekt ietwat naar honing, en de krachtige aroma´s geven dit bier een intens, uitgesproken karakter.

 • Leffe Blond - Blond - 6,6%

  Leffe Blond heeft een zoetige en fruitige smaak waar een vleugje bitterheid doorschemert, met een pittige afdronk van sinaasappel.

 • Leffe Blond 0.0% - Blond - 0%

  Leffe Blond 0.0% is een bier met een fruitige smaak en een bittere toets. Het is gemaakt met dezelfde gist als andere Leffe bieren om karakter en smaak te behouden. 

 • Leffe Dubbel - Bruin - Dubbel - 6,5%

  Leffe Dubbel-Bruin heeft een volle lichtzoete en moutige smaak van vanille, kruidnagel, toffee en karamel met een droppige achtergrond.

 • Leffe Lentebier - Lentebok - 6,6%

  Leffe Lentebier is herkenbaar aan zijn fruitige smaak, met een delicaat parfum, gekruid met kruidnagel en vanille, in combinatie met een vleugje karamel. Het bier heeft een licht zoete doch bittere smaak.

 • Leffe Radieuse - Oud bruin bier - 8,2%

  Leffe Radieuse is een heerlijk bier met een mooie, warme bruine kleur. De smaak is zacht, rond en vol. Hij wordt net als de andere bieren gemaakt met de basis ingrediënten water, mout, hop en mais, maar deze bevat ook nog gerstemout, koriander en tarwe. 

Zie meer merken van Leffe

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl