Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Leffe Radieuse

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Leffe Radieuse

Leffe Radieuse is een Oud bruin bier met 8,2% alcohol. Leffe Radieuse wordt gebrouwen door Anheuser-Busch Inbev Brouwerij in Leuven.

Eigenschappen

Leffe Radieuse is een bier van hoge gisting, met een alcoholpercentage van 8.2%.

Aanbiedingen en prijzen van Leffe Radieuse

Actueel zijn er geen Leffe Radieuse aanbiedingen. De prijs van een liter Leffe Radieuse is gemiddeld €5,12.

Smaak & Omschrijving

Leffe Radieuse is een heerlijk bier met een mooie, warme bruine kleur. De smaak is zacht, rond en vol. Hij wordt net als de andere bieren gemaakt met de basis ingrediënten water, mout, hop en mais, maar deze bevat ook nog gerstemout, koriander en tarwe. 

Het leven in de monniken gemeenschap was hard. De jonge broeders maakten wierook en inkt, en dit verkochten ze vervolgens aan hun broeders in België. Op deze manier verdienden ze net genoeg geld om de gemeenschap te laten overleven.

Het laatste nieuws van Leffe Radieuse

Bekijk meer Leffe Radieuse nieuws.

Reviews

Nog geen reviews voor Leffe Radieuse.
Wat vind jij van dit bier?

Meer merken van Leffe

 • Leffe 9 graden - Blond - 9%

  Leffe 9 een mooi, koperkleurige bier van hoge gisting, Dit bier heeft een stroperige, rijke en volle smaak met een lange en frisse afdronk. Het riekt ietwat naar honing, en de krachtige aroma´s geven dit bier een intens, uitgesproken karakter.

 • Leffe Blond - Blond - 6,6%

  Leffe Blond heeft een zoetige en fruitige smaak waar een vleugje bitterheid doorschemert, met een pittige afdronk van sinaasappel.

 • Leffe Blond 0.0% - Blond - 0%

  Leffe Blond 0.0% is een bier met een fruitige smaak en een bittere toets. Het is gemaakt met dezelfde gist als andere Leffe bieren om karakter en smaak te behouden. 

 • Leffe Dubbel - Bruin - Dubbel - 6,5%

  Leffe Dubbel-Bruin heeft een volle lichtzoete en moutige smaak van vanille, kruidnagel, toffee en karamel met een droppige achtergrond.

 • Leffe Lentebier - Lentebok - 6,6%

  Leffe Lentebier is herkenbaar aan zijn fruitige smaak, met een delicaat parfum, gekruid met kruidnagel en vanille, in combinatie met een vleugje karamel. Het bier heeft een licht zoete doch bittere smaak.

 • Leffe Royale Cascade IPA - India Pale Ale - 7,5%

  De Leffe Royale Cascade onderscheidt zich door een levendig karakter, een intense frisheid en lichte citrustoetsen (citroen en gele pompelmoes). Door het proces van dry hopping is dit goudblond bier een echte IPA (een "India Pale Ale" is een bier met een verhoogd hopgehalte) voor kenners. 

Zie meer merken van Leffe

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl