Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierpakket met 12 kriek bieren

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierpakket met 12 kriek bieren

Dit bierpakket vol met Belgische kriek bieren is hét bierpakket voor een echte kriekbier liefhebber. In dit uitgebreide bierpakket vind je 12 top kriek bieren!

Het pakket bestaat uit 12 flessen

Kriek bieren | Bierpakket
RED by Petrus flesje en glas
Liefmans Fruitesse on the Rocks
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  12 flessen

 • Soorten bier

  Kriek, Fruit, Wit

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Er zijn op dit moment geen winkels bekend die dit bierpakket verkopen.

Bekijk andere bierpakketten

Kriek is een Belgische biersoort, bereid met zure kersen (krieken). De traditionele kriek wordt gemaakt op basis van Lambiek bier. Een speciaal samengestelde bierbox van allemaal soorten kriek bier kan je niet overslaan toch? 

In dit bierpakket vind je allemaal kriek- en fruitbieren van Belgische oorsprong, maar wel van allemaal verschillende brouwerijen. De bieren variëren in alcoholpercentage van 3,5 tot 8,5%. Een mooi pakket dus om je verder te verdiepen in deze bijzondere bierstijl.

Over de merken in dit bierpakket

Belle-Vue Kriek (Bierbrouwerij Belle-Vue)
Belle-Vue Kriek heeft een fruitige smaak.

Boon Kriek (Brouwerij Boon)
Boon Kriek is een lekker zoet biertje. Dankzij de krieken en de jonge lambiek proef je meteen de natuurlijke, frisse en zoetzure smaak. Boon Kriek is een biertje zonder kunstmatige toevoegingen. Alleen echte krieken en lambiek wordt voor dit zoete biertje gebruikt. 

Corsendonk Dubbel Kriek (Bierbrouwerij Corsendonk)
Met 8,7% is de Corsendonk Dubbel Kriek een behoorlijk zwaar kriekenbier. Een fruitig bier met een diep purperrode kleur. In de neus en in de mond laat Corsendonk Dubbel Kriek zijn pallet natuurlijke geuren vrij van wilde krieken die vermengd zijn met de aroma’s van dit zachte bier.

Gauloise Fruits Rouges (Bierbrouwerij Brasserie du Bocq)
In de smaak vind je sterke tonen terug van natuurlijke fruitaroma's van verschillende rode vruchten. Ook proef je een traditioneel bier met een sterke dichtheid. 

Kasteel Rouge (Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck)
Kasteel Rouge heeft een frisse, zoetige en fruitige smaak. De robijnrode kleur, de rijke schuimkraag en de zoete aanzet resulteren in een speciaalbier met een evenwichtige smaak en subtiele hints van kersen.

Kriek Max (Brouwerij OMER Vander Ghinste)
Kriek Max is een zogenaamd foederbier (basis is een bier van wilde gisting en het rijpt op houten vaten). Het bier bestaat uit een combinatie van krieken en natuurlijke sappen en het basisbier. Kriek Max heeft tonen van vanille, amandel en kersen. Er komt een kriek met een uitstekende smaak en aangename geur. Het best geserveerd in zijn specifiek kelkvormige glas op een elegante voet.

Liefmans fruitesse (Bierbrouwerij Liefmans)
Liefmans Fruitesse heeft een frisse en fruitige smaak met een zoete achtergrond. Deze blend van bier gerijpt op echte kersen en natuurlijke vruchtensappen heeft een fruitige, zoete smaak en wordt geserveerd op ijs.

Lindemans Kriek (Brouwerij Lindemans)
Heerlijk fruitig met een frisse en zoetzure smaak van verse krieken. De aanzet is sterk en levendig en gaat over in een gevarieerd smakenpalet dat een perfect evenwicht vindt tussen de zoetheid van het fruit en het zacht zurige karakter van lambiek.

Mort Subite Kriek Lambic (Bierbrouwerij Mort Subite)
Deze zoetste Kriek Lambic van de familie is een blend van jonge Lambic in combinatie met krieken die samen zorgen voor een zoete, maar ook zurige smaak.

Mystic Krieken witbier (Brouwerij Haacht)
Mystic Kriek heeft een zoete en fruitige smaak. Zo verfrissend en heerlijk ruikend, Mystic laat jou het jaar door genieten van krieken.

RED by Petrus (Brouwerij De Brabandere)
RED by Petrus is een verfrissend speciaalbier. Petrus Red Aged is een donkerrood bier. Petrus Red Aged is een op eiken gerijpt zuur bier en heeft de smaak van zure krieken. 

St. Louis Kriek (Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck)
St.Louis Kriek heeft een zoet zurige en fruitige smaak.