Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Xperience Box Trappisten | Mitra

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Xperience Box Trappisten

Deze Xperience Box bevat 12 originele Trappisten bieren, verpakt in een fraaie geschenkverpakking.

Het pakket bestaat uit 12 flessen

Xperience Box Trappisten
Xperience Box Trappisten
Rochefort Triple Extra Glas met flesje
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  12 flessen

 • Soorten bier

  Gerstewijn, Blond, Tripel, Wit, Ale, Dubbel, Quadrupel

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Xperience Box Trappisten kopen

€32,82 € 29,99

Ontdek 12 Trappistenbieren

De Xperience Box van Mitra biedt een unieke kans om verschillende Trappistenbieren te proeven. Je kan rekenen op een verscheidenheid aan smaken en stijlen, allemaal geproduceerd door erkende Trappistenbrouwerijen. De bieren in dit pakket variëren in sterkte, geuren en smaken wat bijdraagt aan de algehele ervaring.

Je vindt in dit pakket Trappisten uit Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk.

Over de merken in dit bierpakket

Chimay Blauw (Abdij Notre-Dame de Scourmont)
Chimay Bleu heeft een geur van pruimen en suiker met een lichtelijk aroma van alcohol. Het bier smaakt licht bitter met noten van donkerfruit en mout met een langdurige intense afdronk.

Chimay Goud (Abdij Notre-Dame de Scourmont)
Chimay Dorée is zacht en romig van smaak. Dit trappistenbier bevat heerlijke kruidigheid van koriander. De fruitigheid van gedroogde vruchten en meloen van het bier maken het geheel af.

La Trappe Tripel (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Tripel is een goudblond trappistenbier met een witte schuimkraag. Fruitige geuren van perzik en abrikoos zijn gecombineerd met een bloemige geur. La Trappe Tripel is een klassiek trappistenbier met een krachtige en volle smaak.

La Trappe Witte Trappist (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Witte Trappist heeft een droge en licht zurige smaak.  Lichtblond, troebel en met een stevige, vaste schuimkraag. Zacht moutig, licht zurig en prikkelend door het koolzuurgehalte. Een doordrinkbare, frisse dorstlesser.

Orval (Abdij Notre-Dame d'Orval)
De trappist van Orval is enig. Wegens zijn complexe gistingsproces, is de smaak van Orval in onophoudelijke evolutie. Er wordt geadviseerd om het bier in ieder geval niet vóór drie maanden na het bottelen te drinken. 

Rochefort 6 (Abdij Notre-Dame de Saint-Rémy)
Rochefort 6 Trappist is een dubbel bier met een aroma van mout, rozijnen en karamel. Het bier bevat daarnaast aardse tonen en gistaroma's. 

Rochefort Triple Extra (Abdij Notre-Dame de Saint-Rémy)
Rochefort Triple Extra heeft zachte fruitige tonen van ananas, perzik en citrus met een zacht bittere afdronk. 

Tynt Meadow (Mount Saint Bernard Abbey)
Tynt Meadow is een stevig bier en heeft aroma's van donkere chocolade, drop en donker fruit. De afdronk is verrassend sprankelend.

Westmalle Dubbel (Abdij van Westmalle)
In de neus vallen de esters en fruitigheid op. Men herkent er vooral toetsen van rijpe banaan in. Daarnaast herken je toetsen van karamel en licht gebrande mout. Westmalle Dubbel heeft een fraaie crèmekleurige dikke schuimkraag. Het evenwichtige trappistenbier heeft een met zacht mondgevoel en een lange, droge afdronk.

Westmalle Tripel (Abdij van Westmalle)
Het is een complex bier met veel fruitigheid, je proeft rijpe banaan en een fijne hopbitterheid. Het mondgevoel is rond en vol. Een subtiele zoete toets die wordt gedragen door fruitigheid en bitterheid. De afdronk is lang, droog en aangenaam bitter.

Zundert 10 (Trappistenbrouwerij de Kievit)
Zundert 10 is een roodbruin quadrupel bier met een volle, zachte smaak wat in balans wordt gebracht met een mooie hopbitterheid. In de geur vindt je tonen van gedroogde zuidvruchten, zwoele kruiden, drop en een beetje chocolade. In de nasmaak keeert de kenmerkende Zundertse kruidigheid subtiel terug.

Zundert 8 (Trappistenbrouwerij de Kievit)
Zundert 8 is een niet te zwaar en niet te donker bier. Het heeft een kruidige smaak. Dit trappistenbier werd tot de introductie van Zundert 10 in september 2018 'Zundert Trappist' genoemd. Tot dat moment was Zundert 8 namelijk het enige bier van Trappistenbrouwerij de Kievit.

Cookie instellingen