Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Trappistenmarkt 2024 | Bierfestival in Berkel-Enschot

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Trappistenmarkt 2024

Trappistenmarkt wordt gehouden 7,8 en 9 juni 2024 in Berkel-Enschot. Proef hier bieren, kaas, chocolade en meer op de unieke trappistenmarkt.

Trappistenmarkt festival 2024
Trappistenmarkt 2024
De Koningshoeven brouwerij

De eerste trappistenmarkt ooit

Op 7, 8 en 9 juni komen de broeders en zusters van de trappistenorde samen om deel te nemen aan de allereerste trappistenmarkt ooit.

Een dompeling in het Trappistenambacht

Op deze dagen kunnen bezoekers zich volledig onderdompelen in het ambacht van de trappisten. Hoewel trappisten met name bekend zijn van de speciaalbieren zoals Westvleteren en Orval, is het scala aan producten dat zij maken veel breder; denk aan kaas, chocolade, maar ook zeep en brood.

Activiteiten op het bierfestival

Verschillende activiteiten en proeverijen zorgen voor een unieke markt, voor het hele gezin, waar een heel scala aan trappistenproducten aanwezig is. Zo is Westvleteren normaal gesproken enkel bij hun abdij af te halen, maar voor de speciale gelegenheid is dit bier ook te proeven op de trappistenmarkt. In de prachtige binnentuin van Abdij Koningshoeven kun je naast het degusteren van de bieren deelnemen aan workshops voor bier- en foodpairing, ambachtelijke producten kopen van de trappisten en nog veel meer.

Goed doel 

De opbrengst van de trappistenmarkt komt ten goede aan stichting De Ouderkamer De Dirigent, een Tilburgse stichting die zich richt op muziekonderwijs voor kinderen terwijl hun ouders taalles volgen.

Belangrijke informatie over het bierfestival

De trappistenmarkt is voor alle leeftijden. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis. De auto kan worden geparkeerd op de aangewezen plekken nabij de Abdij. Ook zijn er voldoende parkeermogelijkheden voor fietsers. Tot slot, vanuit Tilburg Centraal Station en Best Station rijdt elk half uur bus 141 richting Abdij Koningshoeven.

Tickets zijn vanaf nu beschikbaar via www.trappistenmarkt.nl.

(Openings)tijden

Vrijdag 07 juni van 14:00 tot 21:00 uur
Zaterdag 08 juni van 12:00 tot 21:00 uur
Zondag 09 juni van 12:00 tot 21:00 uur

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Te drinken bieren

Zie meer merken

Zie minder merken

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen