Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Mout Bierfestival Tilburg 2022 | Spoorpark

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Mout Bierfestival Tilburg

Tijdens het Mout Bierfestival geniet je het hele weekend van authentieke foodtrucks, de beste livemuziek en de lekkerste speciaalbieren van dit moment.

LogoMoutBierfestivalTilburg2022Spoorpark
Mikkeller logo
Two Chefs Brewing

Aftrap Mout Bierfestival

De aftrap van het Mout Bierfestival vindt plaats van 26 t/m 29 mei in het Spoorpark Tilburg.

Bezoekers worden getrakteerd op meer dan 200 verschillende speciaalbieren van diverse (internationale) brouwerijen, livemuziek, lekker eten én heel veel gezelligheid.

Iedere brouwerij heeft een eigen vaste tap met daarnaast allerlei specials in het assortiment. Bezoekers kunnen zelf hun favoriete bier halen bij de aanwezige brouwers.

De gezelligste biertuin van Nederland

Tijdens Mout Bierfestival geniet je het hele weekend van authentieke foodtrucks, de beste livemuziek en de lekkerste speciaalbieren van dit moment. Daarnaast maak je kennis met de meest smaakmakende nationale en internationale microbrouwerijen van nu, elk met een bijzonder verhaal en eigen specialiteit.

Duik dieper in de wondere wereld van speciaalbier en krijg de beste tips en tricks tijdens verschillende workshops en brouwdemonstraties, verzorgd door liefhebbers met verstand van zaken. Gewoon proosten, lachen en een spelletje spelen met je vrienden, familie of collega’s?

Muziek
Muziekje erbij? Verwacht een breed programma met de beste boogie, rockabilly en funk. In samenwerking met Poppodium 013 wordt zelfs het podium gevuld met lokale helden.

Eten
IPA’tjes vullen geen gaatjes. daarom is er lekker eten voor de vega’s en de vleeseters voor de lekkere trek – van lunch en diner tot tjokvolle borrelplank. Er zijn speciale proeverijen onder begeleiding van dé biersommelier: Arvid Bergström. Ook aan de fijnproevers is gedacht met eten uit de speciale beerkitchen: van BBQ gerechten tot lekkere vega burgers. Kortom, het wordt een editie waar alles uit de kast getrokken wordt.

Tickets

Tickets voor Mout Bierfestival 2022 zijn sinds vrijdag 15 april 10:00 verkrijgbaar voor €9,50,- (inclusief €2,- borg en exclusief €1,50 servicekosten) via www.moutbierfestival.nl

(Openings)tijden

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen