Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Gallivant Brewery

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Gallivant Brewery

Gallivant Brewery is een bierbrouwerij uit Hengelo (Nederland) die is opgericht in 2018. Deze brouwerij heeft 4 bieren in het assortiment.

Gallivant bier
Gallivant Blonde Amber
Gallivant wit

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Gallivant Brewery

Gallivant Brewery heeft 4 bieren in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Gallivant Brewery!
 • Gallivant Blonde Amber - Blond - 8%

  De Gallivant Blonde Amber is een frisse blonde, maar zeker geen lichtgewicht. Met een oranje tintje is onze blonde amber een lust voor het oog. in de smaakbeleving onderscheidt zij zich met een fruitig aroma. Deze blonde amber heeft een flinke body, zeer vol en een klein bittertje, met een hintje van witte chocolade. door de toegevoegde stroop krijgt ze een verfijnde textuur.

 • Gallivant Wingman Tripel - Tripel - 9%

  Wingman van Gallivant is een vijf mouten tripel met een frisse geur en een moutige smaak. 

 • Gallivant Zeebock - Bock - 6,5%

  Gallivant Zeebock is een bock met een volle body, geur van karamel en chocolade. Gallivant Bock bevat daarnaast aangename lichte zoettonen.

 • Gallivant Wit - Wit - 5,3%

  Dit witbier uit Twente heeft een krachtige smaaksensatie en bevat 5,3% alcohol. Gallivant Wit is geen familie van het traditionele Belgische Witbier. Gallivant omschrijft het als een nieuwe generatie witbier, een modern witbier.

  Achtergrond informatie

  Gallivant Brewery is een huurbrouwerij uit Hengelo. Deze bierbrouwerij is opgericht door drie jongens (Geert, Freek en Pim). De brouwerij brouwt sinds 2018.

  Lees ook

  Bij de jongens van Gallivant staat alles in het teken van flaneren! Hun bier moet een levenswijze uitstralen. Trots zijn, impulsief en met de borst vooruit. Het komt allemaal wel goed.

  Volgens deze filosofie leven de brouwers Geert, Freek en Pim maar al te graag. Na maandenlang knutselen aan een recept in het keukentje van Geert besloten ze hun eerste bier in 2018 commercieel te gaan brouwen op huurbasis. En met succes, binnen een week was de voorraad van ruim 1500 liter zo goed als uitverkocht. Nu timmeren ze hard aan de weg en zijn ze druk bezig met de ontwikkeling van nieuwe bieren.

  Gallivant Brewery in het nieuws

  Bier van Gallivant Brewery is te drinken tijdens

  Cookie instellingen