Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Blonde Amber | Gallivant Brewery | Hengelo

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Gallivant Blonde Amber

Gallivant Blonde Amber is een Blond met 8,0% alcohol. Gallivant Blonde Amber wordt gebrouwen door Gallivant Brewery in Hengelo.

Gallivant Blonde Amber
Gallivant Blonde Amber

Eigenschappen

Blonde Amber is een blond bier gebrouwen door Gallivant Brewery in Hengelo. Het bier heeft een alcoholpercentage van 8% en is oranje van kleur. 

Smaak & Omschrijving

De Gallivant Blonde Amber is een frisse blonde, maar zeker geen lichtgewicht. Met een oranje tintje is onze blonde amber een lust voor het oog. in de smaakbeleving onderscheidt zij zich met een fruitig aroma. Deze blonde amber heeft een flinke body, zeer vol en een klein bittertje, met een hintje van witte chocolade. door de toegevoegde stroop krijgt ze een verfijnde textuur.

De naam Blonde Amber is begonnen als een soort grap. De brouwerij vernoemde haar namelijk naar Amber en niet naar de bierstijl. Ondanks dat, zit er misschien wel een klein hintje van amber in.

Bij Gallivant doen de brouwers hun best om hun bieren een tikje eigenwijs te brouwen. Daarom hebben ze bij de Blonde Amber gekozen om stroop toe te voegen. In combinatie met de wat moderne hoppen zorgt het ervoor dat het bier niet meer lijkt op haar traditionele Belgische neefje.

Reviews

Nog geen reviews voor Gallivant Blonde Amber.
Wat vind jij van dit bier?

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties