Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

De Eeuwige Jeugd | Bier uit Amsterdam

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

De Eeuwige Jeugd

De Eeuwige Jeugd is een biermerk uit Amsterdam. Het biermerk werd opgericht in 2016 en staat bekend om bieren als Gladjanus, Bokkelul, Lellebel en meer.

Eeuwige Jeugd bieren
De-Eeuwige-Jeugd-Gappie-fles-33cl
Gappie van de Appie bier

Achtergrond Informatie

De Eeuwige Jeugd bieren worden gebrouwen door Brouwerij De Eeuwige Jeugd in Amsterdam. Er zijn op dit moment 6 biermerken van De Eeuwige Jeugd bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

De Eeuwige Jeugd bieren werden geïntroduceerd in 2016. In eerste instantie werden de bieren gebrouwen bij Brouwerij Troost in Amsterdam, maar door de groeiende vraag wordt het bier in België gebrouwen. Uiteraard onder Amsterdams recept. 

Alle De Eeuwige Jeugd merken

 • De Eeuwige Jeugd Bokkelul - Bock - 6,5%

  De Eeuwige Jeugd Bokkelul is een robijnrood bier met medium gebroken witte schuimkraag met zeker een duidelijk moutkarakter. In het bier zitten tonen van karamel en noten met een vleugje bitterheid.

 • Eeuwige Jeugd Bullebak - Weizen - 7,7%

  De smaak van Eeuwige Jeugd Bullebak is moutig en romig en heeft een diepe achtergrond van karamel. De Bullebak heeft een opvliegend en sterk karakter.

 • Eeuwige Jeugd Conjo - Lager - 5,7%

  Conjo van brouwerij de Eeuwige Jeugd is helder en is fris. Het bier is niet bitter, maar ook niet zoet. 

 • Eeuwige Jeugd Gappie - Blond - 5,2%

  Gappie van de Appie van Brouwerij de Eeuwige Jeugd is een fris bier. De smaak is zoet, hoppig en fruitig en de nasmaak bitter en fris zuur. 

 • Eeuwige Jeugd Gladjanus - India Pale Ale - 4,6%

  Eeuwige Jeugd Gladjanus heeft een talrijk aan verschillende geuren en smaken. De afdronk is lekker fruitig met grapefruit, meloen en lychee.

 • Eeuwige Jeugd Lellebel - Blond - 5,7%

  Fris en fruitig blond bier met een vleugje tarwemout. Goed doordrinkbaar met in de neus en afdronk tonen van citrus en tropisch fruit.

Bekijk alle biermerken.

Nieuws over De Eeuwige Jeugd

 • Tapperij De Eeuwige Jeugd is open

  Tapperij de Eeuwige Jeugd is open! De nieuwe stek van de Amsterdamse brouwerij is een tapperij, cocktailbar, spelletjes café, karaokebar en proeflokaal in één.

  5 nov 2019 bij Nieuws

 • De Eeuwige Jeugd opent horecazaak

  In 2016 is de brouwerij gestart met het verspreiden van de Eeuwige Jeugd. Na 2,5 jaar hun bieren en gedachtegoed de horeca in te brengen is het nu tijd voor een eigen huis.

  8 feb 2019 bij Nieuws

 • Het oudste bierfestival van Twente

  Het Twents Speciaalbier Festival zal aanstaande 10 juni weer plaatsvinden op het Hazemeijer terrein in Hengelo. Het aanbod van zowel bieren als brouwerijen is zeer uiteenlopend.

  25 apr 2018 bij Nieuws

 • Zie alle De Eeuwige Jeugd nieuwsberichten.