Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bockbierpakket voor in het najaar

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bockbierpakket voor in het najaar

In het Bockbier Bierpakket zitten 16 lekkere Bockbieren voor in het najaar. Van een stevige Dubbelbock tot een meergranen bock, dit bierpakket bevat alles.

Het pakket bestaat uit 1 blik en 15 flessen

Bockbier Bierpakket
Brand Dubbelbock
Jopen 4 granen bokbier
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  1 blik en 15 flessen

 • Soorten bier

  Bock

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Er zijn op dit moment geen winkels bekend die dit bierpakket verkopen.

Bekijk andere bierpakketten

In dit bierpakket met 16 bieren zitten prachtige bocken. Bekende bokbieren die al jaren gebrouwen worden zoals Brand Dubbelbock en Texels Bock. Deze bockbieren zijn wellicht al bij je bekend.

Maar in dit bierpakket zitten ook minder bekende bieren die niet in elke supermarkt te koop zijn. Bijvoorbeeld Boom Bocks van Tho Chefs Brewing uit Amsterdam. Dit is een bier wat in 2019 gelanceerd is, niet al te zoet en met een redelijke droge en bittere afdronk. Nog een ander speciale bok is die van het Uiltje Blazin ' Raisin. Deze bock zit in een blik van 33cl en is ook in 2019 op de markt gekomen. In dit bier zitten rozijnen en snippers van kersenhout.

Ben jij een liefhebber van heerlijke bockbieren? Of ken jij iemand die er niet vanaf kan blijven? Dan is dit bierpakket echt het proberen waard! 

Over de merken in dit bierpakket

Bird Brewery Lekkerinde Kauw (Bird Brewery)
Lekkerinde Kauw is een smaakvolle, doordrinkbare herfstbok waarin karamel, donker fruit en licht hopbittere mooi naar voren komen. Het bier heeft een mooie bitter, klein zoetje en een geur en smaak vol herfstfruit.

Brand Dubbelbock (Brand Brouwerij)
Brand Dubbelbock heeft een rijke en robuuste smaak.

Breugem Herfstbock (Breugem Bier)
De Breugem Herfstbok heeft een kruidig karakter, is lichtmoutig en mooi in balans. Het gebruik van Duitse hopsoorten zorgt voor een delicate smaak. 

Bronckhorster IJsselbock (Bronckhorster Brewing Company)
Bronckhorster IJsselbock is een puur bier en vol van smaak. Het bier bevat geen toegevoegde suikers of karamel. Het leuke is dat dit bier wel cleane mounttonen heeft, met een karamelsmaak. Dit wisselt zich af met weelderige fruitige aroma's.

Budels Herfstbock (Budelse Brouwerij B.V.)
Budels Herfstbock heeft een stevige robuuste moutsmaak met een tint van donkere chocolade en heeft een bittere afdronk. Het bier is goed te combineren met chocolademousse.

De Eeuwige Jeugd Bokkelul (Brouwerij De Eeuwige Jeugd)
De Eeuwige Jeugd Bokkelul is een robijnrood bier met medium gebroken witte schuimkraag met zeker een duidelijk moutkarakter. In het bier zitten tonen van karamel en noten met een vleugje bitterheid.

Grutte Pier Bock (Grutte Pier)
De Grutte Pier Bock is een kruidige bock met een mooie rokerigheid met een lichte houttoets. De zoetigheid met de kruidigheid van steranijs en zoethout maken dat dit een heerlijk bier is voor de herfst.

Het Uiltje Blazin ' Raisin (Uiltje Brewing Company)
Uiltje Blazin'Raisin is een rood gekleurd bock bier met moutig aroma van karamel en chocola. In het bier zitten rozijnen en snippers van kersenhout. De smaak is niet al te zoet en heeft een redelijk droge, medium bittere afdronk.

Jopen Bokbier (Jopen Bier)
Jopen vier granen Bokbier van 6,5% is een seizoensspecialiteit voor de herfst. De hoge gisting zorgt ervoor dat Jopen vier granen Bok een fruitig aroma heeft. De speciale blend van de verschillende bleke en donkere moutsoorten resulteert in een licht moutige smaak en een subtiele gebrandheid. Jopen Bokbier is gebrouwen uit tarwe, gerst, haver en rogge.

Leckere Bok (Rode Toren) (Brouwerij De Leckere)
Er is sprake van sterke roostertonen in de geur en een zoet moutige smaak. In de afdronk zijn nuances gebruikt van gebrande mout en hop. 

Noordt Bok (Brouwerij Noordt)
Noordt Bok is een ondergistend bokbier dat vol en moutig is. In het bier zitten herfstachtige smaken vol karamel. Het is kortom een vol en rond herfstbier met een mooi pallet aan herfstsmaken. 

Oedipus Madeleine (Oedipus Brewing)
Madeleine is een ondergistend bockbier van Oedipus Brewing met 6,5% alcohol. Het bier heeft een moutig karakter en bevat aroma's van toast, biscuit, karamel en chocolade. Door subtiele toevoeging van hop heeft het bier ook bloemige en kruidige tonen. 

Texels Bock (Texelse Bierbrouwerij)
In 2009, 2011 en 2012 verkozen tot het 'lekkerste Bockbier van Nederland'. 

Two Chefs Brewing Boom Bocks (Two Chefs Brewing)
De basis van de Boom Bocks is een niet al te zoete bock met karamelmout, aangevuld met een toets rozijn. Het speciaalbier heeft een subtiele kruidigheid van kaneel met amandel. De chocola vult het geheel mooi aan. De afdronk is redelijk droog en bitter.

Van Moll Opgebokt! (Brouwerij Van Moll)
In de Van Moll Opgebockt is bijna 65% Munchener-mout in verwerkt, drie verbazingwekkende soorten karamelmout en een vleugje chocolademout. Dit bier wordt subtiel gehopt met Tettnang, East Kent Golding, Cascade en Centennial hop. Dit speciaalbier resulteert in een bier dat zowel gemakkelijk drinkt als rijk is.

VandeStreek Blackbock (vandeStreek Bier)
Deze herfstbok is een zeer donker en smaakvol bier. Vandestreek brouwerijen hebben hun van de beste kant laten zien met dit bier, gemaakt met donkere Duitse mouten is dit een ware traktatie. Met het lage percentage alcohol wat er in zit kan je dit bier lang blijven drinken zonder dat het snel in de koude kleren gaat zitten. Ideaal op een donkere natte dag wanneer je niks buiten te zoeken hebt.