Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Het uiltje Blazin ' Raisin | Bockbier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Het Uiltje Blazin ' Raisin

Het Uiltje Blazin ' Raisin is een Bock met 6,5% alcohol. Het Uiltje Blazin ' Raisin wordt gebrouwen door Uiltje Brewing Company in Haarlem.

Het Uiltje Blazin ' Raisin
Het Uiltje Blazin ' Raisin logo
Het Uiltje Blazin ' Raisin blikje van 0,33 liter

Eigenschappen

Het Uiltje Blazin' Raisin is een donker en rijk bockbier dat wordt gebrouwen door Uiltje Brewing Company. In het Het Uiltje Blazin' Raisin zit 6,5% alcohol.

Aanbiedingen en prijzen van Het Uiltje Blazin ' Raisin

Actueel zijn er geen Het Uiltje Blazin ' Raisin aanbiedingen. De prijs van een liter Het Uiltje Blazin ' Raisin is niet bekend.

Smaak & Omschrijving

Uiltje Blazin'Raisin is een rood gekleurd bock bier met moutig aroma van karamel en chocola. In het bier zitten rozijnen en snippers van kersenhout. De smaak is niet al te zoet en heeft een redelijk droge, medium bittere afdronk.

Een donker en rijk Bock biertje met 6,5% alcohol dat wordt gebrouwen door Uiltje Brewing Company. Uiltje Blazin'Raisin is een smaakvolle Bock met een geheel eigen Uiltje-twist.

Bierpakketten met Het Uiltje Blazin ' Raisin

Bekijk alle bierpakketten.

Reviews

Nog geen reviews voor Het Uiltje Blazin ' Raisin.
Wat vind jij van dit bier?

Meer merken van Het Uiltje

 • Bird of Prey IPA - India Pale Ale - 5,8%

  Deze krachtige IPA heeft een smaakvol en uitgesproken hopkarakter. Het bier bevat tropische en citrusachtige smaken en aroma's. 

 • Caution Kiwi Crossing! - Ale - 9,1%

  Caution Kiwi Crossing! is een Strong American Ale en wordt gebrouwen door brouwerij Het Uiltje. Dit bier bevat 9,1% alcohol en heeft een fruitige smaak. 

 • Dr. Raptor - India Pale Ale - 9,2%

  Dr. Raptor is een zeer hoppig, moutig en bitterzoet bier. De smaak heeft lichte tinten die smaken naar fruit en karamel.

 • Het Uiltje Big Fat 5 - India Pale Ale - 8%

  In het bier vind je de smaak van ananas en milde honing terug, geen volle, kruidige honing, maar een mild honingzoetje. Verder proef je ook de smaak van perzik terug en zelfs wat peer.  Het bier is bitter en in de afdronk komt de lichte honing smaak naar boven. 

 • Het Uiltje Track Down - Pale Ale - 5,2%

  Track Down van Het Uiltje is een verfrissende Pale Ale die boordevol fruitige hoparoma's zit. Behalve citrusfruit ook wat zonder tropisch fruit. Afdronk is medium bitter.

 • Mind Your Step Maple Edition - Stout - 14%

  Mind Your Step Maple Editie heeft een aroma van geroosterd mout, chocolade, jeneverbes, koffie, mokka en ahornsiroop. De smaak is zoet met tinten van van chocolade en jeneverbes.

Zie meer merken van Het Uiltje

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl